0 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (398 puan) tarafından
Hanımlar 3 yada 4 YAS çocuklarınıza ne gibi eğitim.veriyosunuz neler öğretiyorsunuz  neleri biliyorlar fikir olsun hepimize 

4 Cevaplar

0 oy
(2,099 puan) tarafından

Oglum daha kucuk ama okul oncesi ogretmeniyim

Sayi saymayi ogretebilirsin mesela

Kartonlarla elisi kagitlariyla birlikte etlinlikler yapabilirsin

kesme yapistirma katlama teknikleri öğretebilirsin.

Yere renkli bantlardan zikzak yol gibi ciz erkek clcuklari ozellikle arabayi oyle süremeye bayiliyorlar.

Karton bardaklari duvara yapistir ustlerine sayilari yaz ponpon toplariyla birlikte icine sayi kadar top atin

Eslestirme oyunları oylayin.evde olanlarla yapabilirsin mesela coraplarla ayni olan coraplari eslestirmece

Gibi gibi cok sey var canim 
(2,597 puan) tarafından
Canım anaokulu öğretmeni misiin
(2,099 puan) tarafından
Evet canim evlenmeden önce mesleğimi yapıyordum evlendim esim yuzumden calisamiyorum izin vermedi. simdi kendi cocuguma bakiyorum :)
(2,597 puan) tarafından
Peki ben sana bi soru sorabilir miyim.. benim oğlum hiperaktif... hastalık derecesinde. Ben ona ne gibii şeyler yaptırabilirim.  Dışarıda hep vakit geçirmek istiyor ama benim de bebeğim vaar
(398 puan) tarafından
Renkleri biliyo ingilizce renkleri öğrettim 10 a kadar sayiyo üçgen kare dikdörtgen daire onları öğrettim şimdide harfleri öğretmeye çalışıyorum yeterli geliyo mu acaba diye tereddüt ettim bide sunhanekeyi yarıya kadar öğrendi bu tarz şeyler
(2,597 puan) tarafından
Çok iyişükür yapmışsın canım ben bişeey öğretmeye kalktığım anda kuduruyor sıpa :))
(2,099 puan) tarafından
Canim  ilgi odaklari ne mesela sevdigi seyler oyuncaklardan neler seviyor ona gore yonelebilirsin .mesela arabalari cokmu seviyor arabalarla ilgili etkinlikler dikkatini çeker bunu üretebilirsin
(2,597 puan) tarafından
Sadece dışarda oynamayı bayılır.. evde oyun oynattığım zaman tepeme.çıkar sırtıma biner. Kalk beni yakala der ebe der sobe der deli eder beni :) oturmaktan nefret eder:)
(2,099 puan) tarafından
Nese canim el becerilerini gelistir mesela cizgi calismalari zikzak olanlardan ozellikle cizsin boyamalardan cizgili olanlari birlestirme gibi.mesela  özel numaralar 112 155 gibi.canlandırma egitici hikayeler ogretirken kukla gosterisi yapma gibi gibi ürüyor :)
(2,099 puan) tarafından
Sukur sebebim oyle cocuklara hareketli olmak karsilik vermek lazim meselq kosturmacali eglenceli oyunlarla ogretmek lazim :) ama istikrarli olunsa mesela bugun bunu yapacaz oturuyoruz sonra oyun gibisinden dedigimizi yaptirmaca.cunku bence çocuklar nasil alisirsa oyle gidiyor  :) kreste bi ogrencim vardi hep cocugun dedigi olurmus
Anne sozu dinlemezmis basarmis bagligi anneside yaparmis sussun diye. mesela ben asla hic birinin dedigini yapmazdim benim dedigim olurdu o cocuk alisana kadar zor surec gecirdi ama alisti aglaya aglaya toparlandi.evde de annesi kararli oldu atlattik zor bi surecti çünkü.
(2,597 puan) tarafından
Karşılık veriyorum ama yetmiyor çok yoruluyorum.. bebeğimde var. Doğumdan sonra hiç dinlenemedim. Oğlumda öyle bir enerji var ki. O enerji bende olsa dünyayı koşarak gezerdim hee yürüyerekte değil :) sanırım biraz anlaması için biraz daha bekleyecm. Ben ne kadar düzeltsem aile binasındayız eltilerimin çocukları felaket oda onlara takılıyor sonuç yine hüsran
(2,099 puan) tarafından
Aile icinde zor canim cocuklardan huy kapiyordur.onlar olmasa mesela evde o kadar olmaz biraz daha büyüsün zamanla oturur Allahim kolaylik versin :)
(2,597 puan) tarafından
Sağol canım Alllaah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Oğlum üç yaşında öyle aman aman bi eğitim saatimiz falan yok. Çünkü benim oğlum aşırı hiperaktif hastalık gibi bişey nerdeyse. Dur durak bilmez. Ayıp olan şeyleri öğretiyorum yavaştan.. kimsenin eşyasına dokunmamasınu.. sonra sayıları oda 4.  5e kadar.. yavaş yavaş anca.. konuşması maşallahı var diil pabuç. Tv den de çok öğrendiği kelime oluyor bazen ben bile şaşıp kalıyorum. Ama daha çok eksiğimiz var tabiki. Yolun başındayız
(2,597 puan) tarafından
Canım benim bebeğim var ya. Birde oğlum öyle oturan bir velet değil ki :)  dur canım bende deneyecem inşallah dinler beni
(398 puan) tarafından
Benimde 2 ay kaldı bebeğin gelmesine Allah nasip.ederse. çok mu zor oluyo ikisini idare etmek bide hep şey derler ilki yaramaz olursa ikinci daha sakin olur diye doğrumu canım o
(2,597 puan) tarafından
Biraz doğru sanki canım. Oğlum kolik bi bebekti iki sene gece gündüz uyumadık. Alerjide vardı. O ağladı  ben ağladım. Evi bırakmıştım artık temizliği vs... götürmediğim doktor hoca kalmadı ağlaması için. Çook çektik beraber.. nasıl ki hamile kaaldım sütten kestim. Uyumaya başladı. Tabi hiperaktif likte başladı sonrasında. Maşallah çok akıllı ama baş etmek çok zor.. iki çocuk idare etmek bence çok kolay ama benim için zor. Çünkü oğlum çok farklı yaşıtlarımdan diğer çocuklardan
(398 puan) tarafından
Aynı benim oğlumu anlatmışsın cnm benim oğlumda kolikti sabahlara kadar Battaniyede sallardık hic uyumazdık bu da öyle olur diye korkuyorum
(2,597 puan) tarafından
İnşallah bu öyle olmaaz canım. Rabbim yardımcımız olsun
0 oy
(5,439 puan) tarafından
3,5 yaşında cnm subhanekeyi biliyor 

A ve b harfini 

Üçgen kare yuvarlak dikdörtgeni çizmeyi biliyor 

Bikac tane rengi biliyor 

Bide çat pat 10 a kadar saymayı biliyor 
(398 puan) tarafından
Benimki şekilleri biliyo ama çizmeye gelince tık yok canım bi anda bütün kitabı karaliyo
(5,439 puan) tarafından
Hadi ya benimkide çoğu zaman aynı:D
Bi resim gösteriyorum mesela elma yadaa kuş bunu aklına kazı diyorum sonra çizmesini istiyorum
(398 puan) tarafından
Cizebiliyomu peki cnm
(5,439 puan) tarafından
Evet benzetiyor bayağı cnm
0 oy
(925 puan) tarafından
3 yaşında 6 ya kadar saymayı öğrendi renkleri ingilizce öğrendi 4 yaşında şuan renkleri hayvanları ve 10 a kadar saymayı öğrendi  şimdi kardsi 2 yaşında inada öğretiyor tablet ten öğrendi bunları günde 1 saat kulanma hakkı veriyorum sonra evde eğitici oyunlar oynuyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Munise001 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu

411,689 soru

12,393,536 cevap

44,004 kullanıcı

Kategoriler

...