Bacılarım
Sampuan,krem mustela
Emzik,biberon avent
Islak mendil kullanmadim pamuk kullandim 9 aylik oldu kizim simdi sleepy islak mendil kullaniyorum
Onerilerim bunlar canim
Ben aldıklarımı sayıyım cnm daha kullanmadım tabi. Şampuan unibaby set Islak mendil uni baby Pişik kremi bepanthol Deterjan dalin granül Biberon emzik wee damaklı Bez baby me
Pisik kremi bephantol
Bebek yağı kullanmıyorum
Şampuanı dalin
Biberonu ve emziği weebaby
Islak mendili evy baby sleepy yada dalin kullanıyorum hepsinden alıyorum alsiverise çıkınca
Deterjanı da dalan roxy kullandım sonra normal deerjana geçtim alo kullanıyorum
Yazmamissin ama bez olarak da evy baby kullanıyorum hepsinden memnunum canım
Pişik kremi yerine hindistan cevzi yağı bebek yağı alma vücuda nefes alfrmıyomuş ona da hindistan ya da zeytinyağı fln sür şampuan uni baby kullanıyom ama tabi iyileri var mustela fln ama içeriğini bilemem tabi biberon emzik philps avent ya da biberon dr browns da iyi emzik nuk da olabilr çamalır deterjanı değil de sabun tozu kullanıyom duru granül matik de iyi dalan roxy de iyi ıslak mendil depil temizleme pamuğu kullan kesinlikle baya tecrübeli olmuşum bn ya luan farkettm
Canım Pişik kremini ve göğüs kremini doktorun yazsın. Aplam yenidoğan bebeğine dalini pişik kremini kullanmıştı ama bebeğin altını mahvetti Bi işe yaramadı dalini sadece adı var aslında bişeye yaramıyor yani bizde yaramadı sonra doktor kendi bildiği Pişik kremini yazdı onu 1 kere srdü bebek iyileşme gösterdi poposu.
Ama diğerlerini ne alırsan al şampuanı ben niveabın bebek şampuanı o aldım. Deterjanı da uni diye Bi marka aldım
Pişik kremi bepantol canım
Şampuanı dalin uni baby
Biberon emzik wee
Islak mendil komili slepy bi de şokta satılan bi markaydı tam hatırlamıyorum bu 3 ünü kullanıyorum
Deterjanı da dalin
1,491,819 soru
24,377,191 cevap
348,406 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın