+1 oy
444 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (360 puan) tarafından
Kızlaaaar 40 haftam pazar günü doluyo dün doktor 1 cmden bile da az açıklık var dedi. Pazar günü ilişkiden sonra hafif bi kanama oldu nişan sanırım o. Yarın tekrar kontrolüm var ama hiç sancım falan yok nstde de çıkmıyo sancım ne zaman gelicek nolur gelsin artık :(

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
41 e girerken dogum yaptm bnde ne nisan ne su geldi bnden cnm  sancyla gttik doğum yaptm ögun  haticenin dediklerini uygulayabilrisin
tarafından
valla blmiyormki cnm surekli ntsye gidiyoduk zaten okadar bekledm normalde olmadi sezeryana aldilar zaten
(360 puan) tarafından
Bana da başı biraz büyük açılman sancın her şey olsa bile kafasını itemezse sezeryana alınırsın dediler. Normal olmasını çok istiyorum artık nasip kısmet
tarafından
benm kizimnda kafasna buyuk diye son anda sezeryana aldialr cnm
(360 puan) tarafından
Zor mu sezeryandan sonra toplanması
tarafından
kişiden kisiye degsiyo sanrm dikisler zorluyo haliyle amq cok uzun surmedi hareket ettm devamli smdi nasl olur blmem bu hamilelgm hep hastalkla geciyo bari sonrasında rahat edym ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sıcak suya otur 

İlişkiye gir.

Otur kalk plates yap .

Hurma ye
(360 puan) tarafından
+1
Yürüyüş yapıyorum bol bol oturup kalkmaya karnım izin vermiyo çok zorlanıyorum
tarafından
Bn son haftada  eğilip yer silerdim cam silerdim karnımda vardı
0 oy
(597 puan) tarafından
İlişkiye doktor izin verdi mi acaba ben de son zamanlardayim şancı vs hiç bişey yok doktor ilişkiyi de yasakladı ben de ilişki açılmayı sağlıyor diye biliyordum beni bilgilendirir misiniz rica etsem
(360 puan) tarafından
Bana yasaklamadı ilişkiden sonra hafif kanama oldu dedim normal dedi. Kişiden kişiye değişiyodur bence
(597 puan) tarafından
Benim de cuma tekrar kontrolüm var bir kez daha soracağım doğumu kolaylaştırıyor ya da başlatiyorsa gelsin artik bebis :)
(360 puan) tarafından
Parmağımı bile kaldırcak halim olmuyo aşırı uyuyorum çocuk doğunca uyuyamam diye :D
(576 puan) tarafından
Canm nie yasaklamiski aksine ben ilk kizimda 40 hafayi geciyordi ne sancim vardi ne acilma hastenye gttm 1 cm aciklik dediler eve geldim  iliski sicak dus derken sannci tuttu gittim 4 cm acklik olms suni sanciyla 2 saat icinde oldu kizim keske evde oyalansaydm diorum:)
(597 puan) tarafından
36. Haftada girme artik ilişkiye dedi ki şimdiye kadar hic bi sorun yasamadim dusuk ya da erken dogum riski gibi artik 38 bitti dönmek zor uyumak zor oturmak zor bel ağrısı vs doğsun bir an önce istiyorum sabırsızlık başladı doğumu başlatacak ne varsa yapmaya hazırım yani
(360 puan) tarafından
Şu saatten sonra ne zararı olcak ki zaten haftan dolmuş doğsa erken doğum değil bi şey değil
(597 puan) tarafından
Ben de sizin gibi dusunuyorum o yüzden sordum doktor izin veriyor mu diye cuma gittiğimde daha detaylı sorucam doktora sebebini
(360 puan) tarafından
Ben spermlerden dolayı kasılma olduğu için zararlı diye duymuştum ebeme sordum kasılma  ne olucak zaten doğum zamanı gelmiş faydası olur zararı olmaz dedi. Ama belki sizin özel bş durumunuz varsa bebeğin eşinin önde olması gibi vs. o yüzden önermiyodur
(597 puan) tarafından
O kasılma olayını biliyorum o yüzden zaten normalde korunarak ilişkiye girilmeli diye hep söylüyorum bi problemim de yok her şey normal ama dediğim gibi bakalim cuma ne dicek
(360 puan) tarafından
Yanii en doğrusunu doktor bilir bizimki sadece fikir :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 503 göst.
30 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 566 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Elif21 (2,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde S. A. M05 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.