0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

image

image

bunlar yeterli mi eksik bisey varmı 

Sepete ekledim daha sipariş vermedim hepsi 513 tl tutuyo şuan uygun geldi bana 

3 Cevaplar

0 oy
(140,351 puan) tarafından
Ben ogluma corap aldim lastikleri bacagina iz yapti giydirmedim bi daha corap yerine zibinlari pantolonlu olnalardan al bence tulum gibi zibinlar varya onlardan al
(926 puan) tarafından
3lu tek alcam pamuklu yumusak oluyomus ama bilmiyorum ya liste hazirlamak zormus
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız sen naptın bende senin gibiydim ama o kadar zıbın falan alma 10 15 güne kadar boyları atiyo olmuyo zibinlar 4 tane yenidoğan al  gerisini hep 3-6 aylik 6-3 aylikta olur öyle çabuk buyuyolar aklın durur corap 5 tane al gerisini büyük al yine eldiven fazla al kirleniyor hemen uzun kollu penye fazla alma zaten önümüz yaz mendilde fazla alma belki pişik yapar dene önce bezde aynı şekilde bide bebeğin kaç kilo ona göre hesapla kıyafet alırken 
(926 puan) tarafından
Acemilkk valla :D ya aslında doğuma çok var daha 21 haftaligim ama sona bırakırsam zorlanıriz die aradan çıksın diyorum Zaten karışık aldım 0 3 ay 3 6 ay bide 4lu zıbın 6 9 ay olanlardan diğer takımlarda patikli die 3corwp alayım dedim şimdi etraftan da hediyeler gelcek.bide bebekler  çabuk buyuyomus ve tombis mi olur zayıfmi olur bilinmez kafam iyice çorba oldu
(491 puan) tarafından
ya ben tam 60 adet cıt cıtlı zıbın aldim 30 tane 0.3 ay 30 tane 3-6 ay cok.lazim oluyor dediler
tarafından
Kiz yok delirdinmi sen o kadar zıbın olurmu alırsın yavas yavaş buyudukce
(491 puan) tarafından
ya ne biliyim doldurdum eşim bi yandan ben bir yandan almısım
(926 puan) tarafından
Kiz seninde mi.ilk gebelik çok fazla almışsın
(491 puan) tarafından
evet bnmde ilk gebelik bitane 10 lu hastane cikisi 3 penye bataniye bir norml bataniye
5 tane besli takim 10 tane don
10 tane bady
5 adet takim 20 tane corap 3 agiz mendili alt acma bataniyesi
ates ölcer burun aspiratörü islak mendil bez
sampuan krem emzik ana kucagi besik yorgan seti
bunlari aldim bn aklima gelen bunlar suan ha bide oda ısısı ölcer
(926 puan) tarafından
Kiz bunlar cook fazla biraz bana gönder:) hayırla doğsun kullansın hepsini inşallah
Kaç haftaliksin
(491 puan) tarafından
5 adette tulum aldim bir tane biberon aldim saol Allah razi olsun ne demek gonderirim canin sagolsun canm
35 haftalik Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
(926 puan) tarafından
Aminnn inşallah az kalmış seninki ya inşallah bende o günleri görürüm daha 21.haftadayız cook heyecanlı bisey rabbim isteyen herkese tattirsın inşalalh ❤
(491 puan) tarafından
amin canim insallah görürsün kucamizdada görürüz insallah son günler gecmiyor hic
(926 puan) tarafından
Genelde öyleymiş sonlar hiç gecmiyo diyolar hayirlisi insallah
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Muslin battaniye almanı tavsiye ederim canim çok kullanışlı oluyor hem ilk doğduğunda kundak yapmaya da iyi, çorap sayısını arttirabilirsin eldiven yerine kullanılıyor 
(926 puan) tarafından
Aaa evet müslin battaniye aklımdaydı lcwda varmış ordan alicam bunlarida int sipariş edicem die ayreten yazdım inşallah elime yüzüme bulaştırmam
Çorap kıyafet vs etraftan da çok gelecrgi için bu kadar yeter diye düşündüm ama bilemiyorum ya
Co
(2,266 puan) tarafından
Anladım cnm daha zamanla kendin de görürsün doğduktan sonra da fark edip alıyorsun temelleri yazmışsın zaten
(926 puan) tarafından
Başlangıç için iyi yani bakalım hayırlısıyla bi doğsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 255 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde gam.38 (482 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 337 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde admin (165,691 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 465 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sevdamoficall (64 puan) tarafından soruldu