Bu siralar kulagima calinmaya basladi baya bu olay. Gecen gun bi arkadasim sordu ne isticen esinden dogum hediyesi olarak dedi? Valla bana gore hediyenin isteyince pek bi anlami olmuyo benim gozumde bende kendi alirsa alir zorla bisi aldirsam icime sinmez dedim. Ama merakta ettim acikcasi isteyen arkadaslar varmi? Istenmesimi gerekio? Ozaman hamile kaldigimdada benimde esimemi hediye almam lazimdi yani :) sacma gibi geldi siz ne dusunuosunuz bu konuda?
Bana eşim sordu cnm ne istiyorsun diye ben kendime istemedim bebeğime isim yazılı altın künye istedim cnm
Bn istemedim ama laf sokusturur muş gibi oldum oda anlamıştır kaynanam la konuşurken falan onunda duyacağı şekilde konuştum yani oda annesine sordu duydum alacakmış hediye ama ne alacağını bilmiyorum
Ilk dogumumda böyle bisi bilmiyodum canım sonra bi gördüm arkadaşlar kendilerine bilezikler künyeler kolyeler telefonlar aldırmışlar dedim bu doğumda isticem istedim ama alamam dedi almam dedi kolye istedim bide küçük top küpe yüzsüzlük yaptım ama maalesef :/ benim kocam çok ödün doğum günümde ar adi beni sana hediye almaya geldim ne alıyım dedim yok bisi istemiyorum falan naza çektim sonra eve bi geldi gerçekten hiç bisi almamış baya bozuldum tamam istemedim ama okadar gittin bari bisi alsaydın ufacık bisi alsaydın isteseydin dedi.. bende bunun üstüne ozaman doğum hediyesi istiyorum dedim ama onuda almam dedi baya biz kocamla odun oduna takiliyoruz
Ben istemedimde sakadan bana hediye alcanmi dedim ne alayim dedi alma faln yaptim soena:) esmin durumu iyi degil maddi durumumuz iyi degil yani oyzuden al diye diretmem ama alinmak istiyoda ozman durumu olurmu bilmem isteyipde uzmek istemiyorum
Doğuma gitmeden ben doğum hediyesi istiyor musun dedı bende bişey istemiyorum kızımıza adını yazılı. Künye. Yaptıralım dedim oda tamam dedi.doğum yaptım eve geldim kızıma ayrı çiçek. Bana ayrı çiçek yaptırdım. Bide kutu dolusu kırmızı gül almış çok guzeldi
Yani istemek değil de bebeğinin annesi olarak ona bi hediye alabilir eşler canım bence hoş bişey sancıyı ağrıyı çekiyorsun sonuçta moral verir birazcık =)
Bence kendi kendine beklentiye girip almadiginda da soz vermis de yerine getirmemis gibi adamin burnundan getirecegimize beklentimizi soylemeliyiz. Yani sonucta erkek bunlar kapsamli dusunmuyorlar bizim gibi. Neden hediye versin kismina gelince de hanim o kadar sanci aci cekmis bi hosluk olsun morali yerine gelsin falan diye bence. Bana gelince de dogumda yanimda bile olamadi esim elimizde olmayan sebeplerle. Hediye falan onemsiz kaldı yani
Ben al dediyimde bebeyimiz oldu yeter diyor :)
Hediye alacak para mi dayanıyordu ben özel hastanede doğum yapicam bebeğin masrafı zaten yeterince var bi çiçek alsa yeter bana içinden gelir alırsa sevinirim ama istemem yazık gece gündüz evlatlarımız için calisiyor
Benim gibi bir ese sahipsen istemen gerekir durumuna göre bişey tabi. Ben istedim de pek ümidim yok cinsiyetini ogrendim bana sürpriz yap yoksa söylemem dedim bayramlık cikolata almış sevdicegim :)))))) ama hakkını yemeyim en kalitelisini pahalisini almış icimden çok güldüm ama yazik hevesi kirilmasin bişey demedim :)))
Ben kolye istedim de maksat güzellik olsun:))öyle pahalı şeylerden değil. Çok güzel yeşil altın kolyeler oluyor.kolye takmayı severim. çocuk vesilesiyle güzel bir hatıra:)
bende kolye istedim param olursa alirim modelide her kuyumcunun onunden gecerken gosteriyorum.dedi zaten butceyi ortak idare ediyoruz bebek masraflari cok ozelde doğum yapicam. almasada kirilmam simdiden düşünüyor dogumu bana hassas davraniyor ne istersem yapiyor kolyede kusur kalsin. on gun sonra üçüncü kez dogum günümü kutluycaz ilkinde arkadaslarimi cagirip evin heryerine guller doseyip surpriz yapmisti. ikincide kredi kartiyla kendini istedigin bisey al dedi pasta alip geldi bende almadim corap dahi alsan kendin akil edip al ben alinca hediye olmuyor dedim. bakalim bunda ne yapacak :)
1,493,250 soru
24,398,748 cevap
349,946 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın