0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (927 puan) tarafından

Eşimi çok seviyorum. Oda sevgisini belli eder ama benim yinede şüpheci tavrım var .babama bile güvenmem:D 

1.5 yıllık falan evliyiz her türlü şifre kod ne varsa biliyorum buna rağmen kurcalarımda ne olur ne olmaz diye .görücü usulü evlendik bu arada sözden sonra görüşmedik sözümüzden 2 hafta sonra dini nikâhımız yapıldı sonra yan yana gelmeye başladık fikirlerimiz duygularimiz bile aynı hani derler ya bi elmanın yarısı oyle bisey .bakarken evlenmekten çok korkkardim severekte olsa görücü usulude olsa sorunlu çiftler var di cevremde .çok dua edeedim ki çok şükür dualarımın resmen karşılığı eş konusunda kendimi çok şanslı hissediyorum.bana düşkün olması beni çok mutlu ediyo. Mesela gün içinde msj atar defalarca arar çay yemek molalarında hep konuşuruz.babamlarlada yakın oturuyoruz .artık hamilelikten mi neden çok bunalmistim sıkıntı basiyodu ağladım esimin üstüne çok gittim ettim.babamlara götür çok kotuyum vs  dedim hemen götürdü beni normalde izin verm3zdi kalmama en fazla 1gun kalırdım oda arar ne zaman gelim alım askim gel aşkım vs vs .geçtiğimiz cuma gittim babamlara 4 gün falan kaldım her konuşmada tatilin bitti mi askim ne zmaan gelip alayim falan diyodu hem hoşuma gidiyordu hemde gitmek istemiyodum:) neyse taaki dune kadar dün öğlen geldi aldı evimize gittik vakit geçirdik sonra ise gitti .işteyken bile özlüyoruz inşallah omur boyu böyle olur araya soğukluk vs girerse diye korkmuyo degilim.gercektn doğumdan sonra erkekler değişir mi 

11 Cevaplar

0 oy
(12,278 puan) tarafından
Illaki  aynı olmaz 

Ama temennim  hep  böyle devam etmesi  
(927 puan) tarafından
Insallah .ben cok duygusalim agla agla olurum ya :( ben boga esim balik burcu ikimizde duygusaliz ama bayanlar daha agir basiyo duygusallikta
-Reklam-
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Daha bağlı olur canım benim sana ve bebeğine emin ol.. bu ara da Rabbim bozmasın inşallah
(927 puan) tarafından
Amin insallah ❤❤❤❤cumlemize huzue gecim versin rabbim
0 oy
(2,484 puan) tarafından

Degisiyo 

Ama iyi yonde :)sana ve cocuguna daha bagli biri oluyo ve gercekten aile oldugunuzu anliyo :)

Korkma sen o minnoş kalbini temiz tut❤

(927 puan) tarafından
Ilk kelimeyi okuyunca korktum:D
Inşallah hep böyle bağlı oluruz ya .Allah herkesin yuvasına huzur geçim mutluluk versin ❤❤
0 oy
(798 puan) tarafından
Bebek olunca gecer cnm.
(927 puan) tarafından
Yaşayıp gorcez inşalalh
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Anlattıklarınla biz eşimle aynıyız, görücü usulu evlendik4 ay önce doğum yaptım eşim daha düşkün oldu, inşallah bu şekilde devam eder korkma kuzum
(927 puan) tarafından
Amin insallah .huzur daim olsun insallah ❤
0 oy
(95 puan) tarafından
Ay maşallaaahh çekeyim şöyle bir...Siz ruh ikizinizi bulmuşsunuz canım Allahın izniyle evlendikten sonra değişmemiş bebekten sonra değişen şey sevginizin dahada artması olur böyle düşünüyorum iki taraflı saygı varsa hep gider..
(927 puan) tarafından
Allah razi olsun ❤ Allah bütün yuvalara huzur geçim versin inşallah. Insan evinde eşiyle mutlu oldu mu gerisi hiç önemli olmuyo
0 oy
(7,684 puan) tarafından
Benim eşim annemde kalmama hiç izin vermiyor neden senle uyumak varken sensiz uyuyayım diyor ablamlar arada gidip toplanıyor geceye kadar kalıp mecbur eve dönüyorum bazı zamanlar üzücü oluyor bu düşkünlüğü.. şimdi bebeğimiz var ve onu severken kıskanıyor bana niye böyle güzel sözler söylemiyorsun diyor .. sabahları sarılacak olsa kız ağlayınca bir karıma da sayılamayacak miyim kızım ya diyor .. kızımıza çok düşkün maşallah ama benden eskisinden daha da fazla ilgi bekliyor... Ben kime yeteyim bilmiyorum kim benim nazimi çekecek acaba... 
(927 puan) tarafından
Işte bazı erkekler çocuk gibi oluyo çok şirin değil mi :)
4 günde adam kafayı yedi aynı semtteyiz düşün gun içinde defalarxa ariyo 2 gün kaldım 3.gün geldi akşam çaya beni görmeye 5.gün almaya geldi :) aynen oda dedi yanlız yatamıyorum sen yoksun yanimda hzuursuz oluyorum falan .yolda gelirkende artik 2 3 ay gitmezsin demi askim dio :D
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra erkekler değişir canım artık aşkım seni özledim gel demez aşkım bebeğimiz nasıl çok özledim der oğlumuzu getir der sen git ama oğlusum kalsın der "D hahahahah şimdiden kabullenmeye başla ve sadece bu eşin için geçerli değil senin içinde aynalı geçerli artık kocan değil ill planda evladin olacak ")
(927 puan) tarafından
Doğunca gorcez ama şimdi bile karnımı seviyo oğlum vs dıe .benim pabucumu dama attin falan diyorum bak beni daha cok sev kiskanirim diylrum guluyo zavalli ikinizde benim canimsiniz diyo ❤ saat 12 olsada gelse artık ya
tarafından
")) rabbim muhabbetinizi artırsın inşallah
(927 puan) tarafından
Amin cümlemizin canım ❤
0 oy
(3,078 puan) tarafından

Kız nazar edeceksin maşallah  diyelim bari :)

(927 puan) tarafından
Burda kem gozlu kimse yoktur ya :) Allah razı olsun ❤
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Eşini sevmene ve mutlu olmanıza sevindim.Hamilelikten ötürü hassassın ama hamileliğin in tadını çıkar kafana takma böyle şeyleri. Seven insan 10 tane çocuğun olsa yine sever bence
(927 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤ benimde bi yanım öyle diyo bi yanım ya değişirse diye düşünüyorum. Oncedende çok hassas duygusal biriydim şimdi dahada arttı Allah çevremdekilere özellikle eşime sabır versin ben bile bazen kendime tahammül edemiyorum
0 oy
(664 puan) tarafından
4 buçuk senedir bizim de ayni değişmedi canım inşallah sizinde değişmez 
(927 puan) tarafından
Aminnn ❤ Allah böyle erkeklerin sayısını arttirsin
(664 puan) tarafından
Amin canım aslında şöyle dua etmek daha doğru rabbim birbirinin kıymetini bilecek eş nasip etsin kadın içinde erken içinde
(927 puan) tarafından
Amin aminnnnn ❤Aynen haklisin

İlgili sorular

+1 oy
50 cevap 866 göst.
0 oy
48 cevap 807 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 427 göst.
19 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu
+10 oy