+1 oy
502 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (878 puan) tarafından
Oglum gripti saglik ocagina gotureyim dedim sirami aldim sira bana geldi kapiyi calip girdim doktor birde bir bayan karsilikli oturup cay sigara keyfi yapiyor hasta icerde cikti hasta bana 2 dk sonra gelin dışarda bekleyin dedi beynime kan sicradi esim vardi yoksa orayi ayaga kaldırirdim video cekmeye çalıştım ama malesef gozukmuyordu sonra iceriye girdik esim seslenme dedi neyi var diye sordu direk ilac yazdi hemen ciktim 184 arayip sikayet ettim kaynanama anlattım o oranin bashekimi her zaman içiyor cok yanlis ama kimse birsey yapamaz ona dedi insallah yakalanir ceker cezasini

7 Cevaplar

0 oy
(25,194 puan) tarafından
Bal gibide yaparlar baş hekim diye kendini ne sanıyo
(878 puan) tarafından
Iste elimde delil yok cekemedim vidoya kimse sikayette etmiyor
-Reklam-
0 oy
(16,601 puan) tarafından
Ispatlanirsa eğer elbette ceza alır 
(878 puan) tarafından
Videoya alamadim:/
(16,601 puan) tarafından
Alaydın iyiydi aslında
0 oy
(887 puan) tarafından
Hic bsy yapmiyolar cnm bide ustune ustayet ettigin doktor ebe hemsire neyse iste iste onlara sikayet edenin ismini veriyirlar bn ebeyi sikayet sitim bi sonraki gittigimde kadin kiye sikayett ettb bundan bsy cimaz ki vs dedi baya laf saydirdi bende bagirdim cagirdim .yani anliycagin ** iti ısırmiyor....
(878 puan) tarafından
Bir ara devlet hastanesini şikayet ettim ben diger gittigimde hastaneyi sikayet edip birbirine katan senmiydin ozurdileriz felan dediler ama konu farkliydi bunda delil lazim vidoya alamadim
(887 puan) tarafından
Valla delilde olsa bos cnm
(878 puan) tarafından
Videoya alip ihbar hattına atsam emin ol birseyler yaparlardi insallah bir daha denk gelir esim olmadigi zamanda
(887 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm ben yasadgim seyden sonra inanmiypruqt m bsy yapcaklarina
0 oy
(782 puan) tarafından
Saglik ocaklarinda duydugum hicbirseye sasirmiyorum burda ki saglik ocaginda doktor hemsireyle oda da ust uste yakalanmislar 1 ay boyunca fotolari her yerdeydi ama utanmadan hala gorevlerindeler bide bizim aile hekimimiz gitmiyorum pek fazla diye degistirme sansim olmadi 
(878 puan) tarafından
Ay saka gibi bosa arıyoruz o zaman
0 oy
(136,256 puan) tarafından
Valla bendensin benim esimde hic bisi demez ben yıkarim ortaligi 
(878 puan) tarafından
O olmasaydi yanimda hersey cok farklı olurdu o videoyu her turlu cekerdim ama malesef :/
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Böyle umursamaz sorumsuz insanalr çok fazla ve malesef hep muhattap olmak zorundayız bunlardan

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 94 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.
17 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 35 (284 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 166 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 35 (284 puan) tarafından soruldu

412,967 soru

12,433,229 cevap

45,735 kullanıcı

Kategoriler

...