0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (1,299 puan) tarafından
ariyo biseye talimat veriyor bunu kapat bunu ac bunu yikayiver diyo eyvallah 8 aylik oglum durmuyor birseyden biseye geçiyorum unutuyom mesela bisi yapiyom ağlıyor aliyom kucama susturuyom o isi unutup başka seye geçerim esimde neden yapmadin cocuk durmuyo unuttum çocuğu bahane etme diyo sinir oluyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eskiden yapıyordu o işine asla karıştırmaz iş hakkında konuşmaz bende dedim ki eve karışıksan bende işine karışırım artik o dışarda ben evde kimse kimseye karismiyor
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Önemli bir şeyse hemen gözünün önüne koy yap çocuğu al mecbur yapılacak şeylerde var. 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Cok biliyosa bi is yaparken cocuga baksin bakalim becerebilecek mi gicik oluyorum boyle erkeklere kusura bakma ama bi kere ver cocugu kucagina is buyur bakalim yapabilecek mi ben daha dogurmadim ama dogurduktan sonra esimin boyle yapacagini sanmiyorum simdi bile birseyi unutunca sikinti yok hayatim yarin yaparsin diyo anlayis gosteriyo
0 oy
(2,096 puan) tarafından

Sanki beni anlatmışsın yeminle.. Benim de 8 aylık kızım var  ile giderken tembih eder sonra arar mutfağımı topla bulaşıkları yıka der :angry:

0 oy
tarafından
Hiç birseye karışmaz canım şükür 10 gün yemek de temizlik de yapmasam ac pis durur ses etmez 
0 oy
tarafından
Aman aynii bosversene ben umursamiyom bile kolaysa kendi yapsin cocuk 2 dk aglasa 3. Dk cildiriyo susmuyo bu diye kucagima atiyo hicbisey gorundugu gibi degildir

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,205 göst.
9 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 345 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,705 göst.
31 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Meleĝimmm (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,204 göst.
22 Mart 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,191 soru

12,377,054 cevap

42,918 kullanıcı