0 oy
299 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar 30 haftalık hamileyim çok bunaldım artık eşimin işleri iyi gitmiyor doğuma da az kaldı çok eksiğim var eşim maaş alamıyor ama yinede sabah 8 akşam 8 çalışıyor izinde 15 günde bir oda bir ihtimal zaten sıkıntılı bir gebelik geçirdim eşimin erkek kardeşide bizimle yaşıyor annesi vefat etmiş eşimde çok kayınbiraderimi görüyorum yaptığı herşey gözüme batıyor bende yaşıtlaırm gibi kocamı koluma takıp gezmek istiyorum hergün tartışıyoruz eşimle  daha23 yaşım :( kafayı yemek üzereyim bana akıl verin 

4 Cevaplar

0 oy
(5,618 puan) tarafından
Tartışma sebebiniz ne peki sadece para alamaması mı
(3 puan) tarafından
Oda var başka işe girsin doğum yapıcm çok eksiğim var özele gidiyorum sıkıntılı bir gebelik olduğu için. Evli gibi hissetmiyorum kendimi eşimle vakit geçiremiyorum
(5,618 puan) tarafından
Canım senin önce eşine destek çıkman gerekiyor başka ışe girmesi o kadar kolay degil gezmekse bence herşey gezmek değil ben eşimle 4 aydır bir gezmeye gitmemişim ve hiç sıkıntı da yapmıyom hem sıkıntılı bir gebelik geçiriyom diyon hemde aklın gezmek peşinde ben olsam oturur evde dikat ederim kendime eşime destek olurum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin anne babası vefat etmişti galiba dimi
(3 puan) tarafından
Anne vefat etti babası vbaşka şehirde çalışıyor
tarafından
Hani sen bi ara yazmıştın dimi galiba kaynım bizimle oturuyor eşimi bana karşı dolduruyor deye
(3 puan) tarafından
İlk defa yazıyorum ben
tarafından
Karıştırdım canım ozaman kusura bakma
0 oy
tarafından
Vlla cnm bnm eşimde öyleydi inan çalş çalş para yokdu çıktı 15 işsizdi  bnm tazminat olmasa acikdaydik çok şükür girdi başka yere
(3 puan) tarafından
Burda tazminat ta yok izinsiz beş parasız sabah8 akşam 8 adamın yüzünü gördüğüm yok
tarafından
Bnm tazmintm cnm eşimin de yok
0 oy
(127,905 puan) tarafından
Kaynin kac yasinda ayni evde olmaniz oek uygun degil bence

İlgili bir soru bulunamadı

408,058 soru

12,253,091 cevap

37,179 kullanıcı

...