0 oy
606 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (230 puan) tarafından
12 gündür doğum yapmışım bebeğim değil ama bir bucuk yaşında ki kızım beni Cook yoruyor önceden kızımın huyu cok güzeldi uyutmazdım bile saati geldi mi kendi uyur kendi uyanırdı şimdi uyumuyor sabaha kadar bütün gece onun la uğraşıyorum bişey yapma dediğimde başlıyor ağlamaya nasıl düzelecek benim gibi bu sorunu yaşayan var mı acaba 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebekle ilgilenince kıskanıp ilgi istiyor galiba o da çok küçük kıyamam ben
(230 puan) tarafından
Bebekle hiç ilgilenmiyorum ki emzirip beşiğe koyuyorum hemen ama emzirmemi bile istemiyor
tarafından
Küçük o yüzden kuzum nasıl olur bilmiyorum ama
(230 puan) tarafından
Saat kaç ben hayla onunla ilgilileniyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dedıgın gıbı kıskançlık bır sure devam eder sonra azalır ama icten ıce kıskanır yıne 
(230 puan) tarafından
12 gündür hiç düzelme olmadı kız :)
tarafından
Daha dur 12 gunde falan olacak iş degıl zaten :)
(230 puan) tarafından
Ben yandım desene :)
tarafından
Onada yazık ya hep oldugu kucakta baskasını gormek hos bır duygu olmasa gerek :)
(230 puan) tarafından
Aynen ama ben bebeği kucağıma almıyorum emzirip beşiğe koyuyorum kıskanmasın üzülmesin ama yinede etkileniyor
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Daha çok küçük..  anlamaz ki laftan sözden..  birbirlerine alışana kadar zorlarlar seni canım..  allah yardımcın olsun sağlıkla büyüsünler insallah
(230 puan) tarafından
Aminn inşallah
İşte bende diyordum daha anlamaz o yüzden kısmanmaz ama huyu suyu değişti cocuğun
0 oy
tarafından
Canim o da bebek daha cok normal. Onunla ilgilen kardesi uyudukca,zamanla azalir
(230 puan) tarafından
Zaten full onunla ilgilileniyorum sırf üzülmesin diye
0 oy
tarafından
Kıyamam kuzuma canin benim ufak 4 yaşında bebeğim 3 aylik bizdede var ben hediye aliyorum kardeşin aldı diyorum çok mutlu oluyor seviniyor öpüyor kardeşini tabi senin ki daha küçük ama bi dene azaltsa bile iyi
(230 puan) tarafından
Evet benimki anlamaz daha öyle hediyedem falan
tarafından
Kuzum hediye dedigim ufak şeyler cikolata bisküvi ve ya küçük bir oyuncak gibi seyler
tarafından
Veya gel sen gel kardeşini uyut gel beraber bakalim
0 oy
(701 puan) tarafından
Kendisinin pamucu dama atılmış gibi hisseder ondan kıskançlık yapar. Biraz büyüsün azalir ama o zamana kadar sabır diliyorum. 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Kardeşini kıskanıyordu zamanla alışır
0 oy
(168 puan) tarafından
Uzman yardımı al canim
0 oy
(3,615 puan) tarafından
10 gun oldu dogum yapali ayni dert bizde var senin kucuk benim koca esek 5 bucuk yasinda olcak cok tuaflasti dun dizini isirmis ilgi çekmeye calisio bilrek yere bise dokuyo esimin telini al 20 tane oyun yukle neti bitir hep dikkat cekmeye calisio yok sanki bebegi sevioz onu sevmioz halbuki kiskanmasn die bebege elimizi surmuoz onu opup sevioz ama durum vahim :(
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Oğlum üç yaşında oda çok değişti öyle böyle değil.. yavaş yavaş değişecek inşallah. Sevgileri ikiye bölündü çünkü

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,839 soru

24,377,448 cevap

348,429 kullanıcı

...