Kızlar ben oğluma hamile iken cinsiyeti ilk belli olduğunda saygımdan kayınpederin ismini önerdim. Önceden cinsiyeti kız dedikleri için eşim direk Asel olsun anlamı çok güzel bir isim dedi. Erkeğe dönüp de ben kayınpederin ismini önerince ilk kimin zoruna gitti hepiniz tahmin edersiniz. Kız olunca benim adımı düşünmüyor erkek olunca babanızı düşünüyorsunuz koymayın diye tutturdu kaynanam. Canıma minnet ama adını ben değiştirdim yeni adını ben koycam hesabı bize sormadan kendi kendine çift isimler bulup bulup 9 ay illallah dedirmisti. Yine de ben gönlümden geçeni koydum şimdi sıra eşimde kız olursa yine Asel diyor. Ben kız olursa ferah koymak istiyorum itiraz edeceğim ama biliyorum ki kaynana şimdiden burnunu sokmaya başladı dün gördüm mesaj atmış eşime buna düzgün bi isim bulun maymun gibi isimler bulmayın demiş. . . Maymun gibi dediği isim de tövbe haşa beğendim koyamadım sayesinde Hz Talha ve Hz Yusuf un ismi idi. Günahı boynuna neyse uzun oldu Asel koyup eşim koydu deyip çekilmek istiyorum erkek olursa da Aybars diyor eşim aynı şeyi yaparız bu bebekte gergin bir isim kavgası istemiyorum. Sizce doğru mu yapıyorum yoksa kim ne derse desin deyip kendi düşündüklerimi mi koyayım? Ilk oğluma ben koydum adını.