ÖNCELİKLE KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLAR.. Dün mahallemizde yıllardır eczacılk yapan yani esnaf olan hic kötülüğünü görmedigmz ve herkzn sevdiği sahiplendiği herkeze yardim eden herkzi kendi gbi olduğu gibi kabul eden ilaç yazdrsk borcun var abla demeyen güler yüzlü insani kaybettik kanserdi 1sene oldu olmadı allah onu herkzdn çok seviyormuski onu daha fazla aci cktrmedn aldı yanina en cok kaybettgmze değil :( onun gibi onun kadar iyi sevilck insan olamdgmz icin iyi olmayı onun kadar beceremwdgmz için allahın huzuruna ne yüzle cikicgzmizi düşünerek utandgmz için o allahın izniyle cenneti allahin merhametni yasarken insanlarin rızasını sevgisini kazandığı için çok şanslı İNŞALLAH BİZDE BENDE ŞU FANİİ HAYATTA AHİRİTİ KAZANANLARDAN OLURUM OLURUZ.. Kaynanamglle knsmuorz arayıp sormuorlar bizde aramiorduk eşim aramior uzun zmndr çok ısrar ettim ara diye ağlar fln dayanamam oyzdn aramak istemiyorum diyor olsun ara dedm baya ısrar ettim aradı annesi bana dua etmiş arattrdgm için mutlu oldum kötü de iyide olsa bir anne ve duası benim için güzel birşey :) bende snra aradım kandilini kutladim ALLAH RİZASİ İÇİN YAPTİM CNKU HAYATTA KÖTÜYLE KÖTÜ OLUNMUOR OLMASAKDA KESKE . :(