0 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Kızlar 3 yaşında otizimli çocuğum var ve her ihtiyacını ben karşılıyorum bakim maaşına başvurdum eve gelip bakicaklar acaba niçin geliyorlar diye merak ettim keşke çocuğum sağlıklı olsaydı da basvurmasaydim çok zoruma gitti Rabbim affetsin bilgisi olan var mı bu konuda 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm evin durumuna bakamaya gelirler 
(143 puan) tarafından
Anladım canım saol
tarafından
Komsularinida soyle komsularida sorarlar nasil durumlari diye tembihle
(143 puan) tarafından
Öyle mi zaten durumum ortada tembihlememe gerek yok canım;
tarafından
İyi bakalm kuzum insallah baglarlar da bi nebze cocugun ihtiyaclarini daha iyi bi sekilde karsilarsin ve bu durumda utanilacak bi durum degil bu devletin sundugu birsey neden faydalanmayasin
(143 puan) tarafından
İnşallah canım saol
-Reklam-
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sabit ücret geliriniz var mı onu sorgularlar ve evde bakım ihtiyacını tespit ederler . Ayrıca sedace bakım değil özel eğitim gereksinimlerinede bakılır hatta özel eğitimde iste. Özel eğitimle otizmli bireyler ile otizmsiz bireyler arasında pek fark olmuyor hatta onların yetenekleri tespit edildiğinde çok daha başarılı oluyorlar. Allah kolaylık versin inşallah olumlu sonuç alırsınız.
(143 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama Alllah yardımcın olsun
(143 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(143 puan) tarafından
..................
0 oy
tarafından
Canım 1200 alırsın benim yengem hastaydı kizi baktı aldi
(143 puan) tarafından
Hmm ağır engelli mi canım yengen
tarafından
Vefat etti zaten yok kanserdi
(143 puan) tarafından
Hee başınız sağolsun kardeşim
0 oy
(3,282 puan) tarafından
1385 TL bakım parası canım Allah sabır versin. Rabbım kimseyi evladı ile sınamasın :(  evi denetlemeye geliyorlar geldiklerinde bir kac soru soruyorlar gelır tespiti yapıyorlar. Bildiğim kadarı ile bu kadar ama buyuk ihtimal ile cıkar sana
(143 puan) tarafından
Allah razı olsun canım borcum var evin bir de 4 kişi yaşıyoruz evde asgari ücretle her ay 1250 borca veriyorum
(3,282 puan) tarafından
Anladım benim kardesım kanser hastası annem basvuru yaptı. Araba mız vardı yuksek model babamın geliri iyiydi fakat borclar cok oldugu ıcın cıktı. Amca kızımın oglu, da otizim hastası %90 onada cıktı ve amca kızının evi var arabası var ona ragmen cıktı canım düşün. Ama sadece raporun %80 üstü olmasını gerektıgını biliyorum
(143 puan) tarafından
Hm yeni sistemde yüzdelik yazmıyor raporda bizimkinde öyle dediler ama kadin bilgisayar dan bakıp 90 dedi
(3,282 puan) tarafından
Ozaman kesın cıkar
(143 puan) tarafından
Bakalım canım hayırlısı yorumun için teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 893 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygu0404 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 695 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,946 soru

24,378,803 cevap

348,547 kullanıcı

...