0 oy
3,367 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından

image

Hayırlı Geceler Bayanlar. Bugün 11 aylık oğlumu iştahsızlık ve kilo kaybı için doktora goturdum tahliller sonucu doktor bu 3 tanesini verdi bunları dene oğlun hangisinin tadını severse 1 ay sonra rapor cikartalim dedi. Kullanan var mı kilo için faydasını gören var mı yardımcı olursanız sevinirim. Netten biraz baktım ama pek bi bilgi yok sizlere sormak istedim Şimdiden herkese teşekkür ederim. 

10 Cevaplar

0 oy
(637 puan) tarafından
Kilo aldırır bunlar 
(112 puan) tarafından
Evet kilo alsın diye verdi de inşallah ise yarar ya bilmiyorum
(637 puan) tarafından
Yarar duzenli icir. Komsum kullanmisti ogluna
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yeğenime verdiler ama yegenim icmedi hic birini. O yuzden pek faydasini gormediler. Koca bir kutu vermislerdi. Insallah senin cocugun sever
(112 puan) tarafından
Oğlum bugün çilekli olanın hepsini içti iştahsız olmasına rağmen tadını sevdi inşallah içecek bakalım :)
tarafından
Tadi guzel zaten. Bende tatmıştim o zamanlar tadi nasildir diye. Iciyorsa ondan verirler sana icir insallah faydasini görürsün
(112 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(81 puan) tarafından
Benm kzmda 11 aylk ondada iştahszlk ve kilo kaybı vardı bende götrdm doktora bir sürü tahll yaptlar bna nye vermediler ya baştan mı sagdılar istahsz diyp yolladilar senn bebegnn boyu kilosu ne kadr acabaki size verdiler merak ettm? 
(81 puan) tarafından
Evet kendi aylklarnn yannda kücück kalyr ya bu beni üzmüyor degl ama napcm bilmyrm
(12,770 puan) tarafından
Bende üzülüyorum gören aaaaa büyümemiş diyo ama ne yapayım sağlığı iyi olsun da
(81 puan) tarafından
Aynen ya nereye gitsek aa bu hla aynı kücück nye gelismems ne yediriyosn demiyorlar mı zaten tüm günm onnla ugrasmakla geciyor bide bu bilmislerle ugrasmak zornda kalyrm
(12,770 puan) tarafından
Bosveeeer kaşık mama vs ver almiyo ise almiyo ne yapalom
(81 puan) tarafından
Veriyorm ya neler vermiyorm denemiyorm ki
0 oy
(1,190 puan) tarafından
Valla bebek için değilde nutricina fortimalin yetişkin olanını kendim kullandım 6ay boyunca. Günde 3 tane içiyordum kakaolu olanını tadı güzelldide ama Kilo filan yapmadı artık zevkine içmeye başlamıştım. Aldıysam 1 kilo almışımdır. 6aydan sonra bıraktım. Bıraktığım için o 1 kilo da gitmişti zaten. Umarım bebişe faydası olur sizinkinin
(112 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(333 puan) tarafından
Yegenim kullandi cani tadi meyveli ya da kakaolu sut gibi. Yaradi mi dersen yaramadi cunku yemeyen cocuk hicbr sekilde yemiyor. Duzenli kullansa belki yarardi ama 
(112 puan) tarafından
Valla bugün 1 kutusunu içti tadını çok sevdi inşallah bide yararsa çok sevinecegim
(333 puan) tarafından
Insallah yarar canim aslinda yanlis veriyorlar mesela cilekli olani sevmis kizin 40 50 tane ondan veriyorlar cocuga bu sefer ayni tat olunca bikip icmiyor
(112 puan) tarafından
Bende gidince hepsinden ayrı ayrı istemeyi düşünüyorum benimde aklıma o geldi de inşallah verirse bakalım teşekkür ederim yardımınız için :)
(333 puan) tarafından
Vermiyor canim :) birini seciyorsun hepsini ondan yazip rapor  cikariyorlar
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Ben hastanede görmüştüm çalıştığım dönem daha önce kendim içmiytim muzlu ve kakaolu ve vanilyalı denedim belki çileklide varoı sanki hatırlamıyorum. Yoğun bakımda hastalara veriyorduk normal beslenemeyenlere tabi dr yönlendirmesiyle. Daha ayrıntılı hatırlamıyorum. Şahsen ben beğenmemiştim biraz ilaçsı şurupsu bir tadı vardı  tabi bebekte kullanımı nasıl bir bilgim yok.
(112 puan) tarafından
Valla bende tadı baktım güzel severek de içti inşallah faydasını görürüm cnm
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Evet genelde veriyolar kg kaybı gelişim geri olana benim kızda kg almiyo çok götürdüm metabolizma hızlı old için vermek doğuş kg göre de normal diye bende elimden geldiği kadar yediriyorum ama doktorun yazdı ise kullan mutlaka faydası olur 
(112 puan) tarafından
Kullanıyorum cnm inşallah olur Allah herkese yardım etsin içinde de sana gerçekten iştahsız bebekle uğraşmak daha zor yemiyor içmiyor ona mi üzülürsün gözünün önünde süzülüyor ona mi 'ne bileyim vallahi Dedim ya Allah yardımcımız olsun başka dert vetmssin gene de buna da şükür
0 oy
tarafından
Hiç fikrim yok canım ama yazmak istedim benim kızımda 11 aylık geçen ayla aynı kilodaydı hiç almamıştı resmen şuanda kaç bilmiyorum ama ne testi yaptı doktor 
(112 puan) tarafından
Hemogram biyokimya ve idrar testi yapıyor cnm
–1 oy
(5,327 puan) tarafından
Tadını severse kilo aldırır bunlar canım ☺
(112 puan) tarafından
Insallah cnm ya kilo sorununda vallahi biktim ne versem agzini cekiyor ac ac halsiz halsiz dolaşıyordu Allah yüzüme baktı o zaman bugün şükürler olsun :) Daha önce de hiç mama yedirmemistim bunlar daha sağlıklı galiba değil mi obur toz mamalara nazaran
(5,327 puan) tarafından
Canım toz mamalarda zehir değil bende emzirmiyorum mecbur toz mama dediğinden kullanıyorum anne sütü yerine ☺
(112 puan) tarafından
Tabi lazım olduğu zaman elbette kullanılacak
(5,327 puan) tarafından
Biri eksi vermiş bana yorumda eksi verilecek ne var anlamadım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
4 cevap 350 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (747 puan) tarafından soruldu