0 oy
1,374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Muayne oldum dr nts ye doğumhaneye çık dedi yatışım yapıldı takibe alındım benimle ilgilenen hemşire diğer odaya gitti 

Ne ses ne de başka bişey :ermm:

Kadının biri normal doğurdu erkek bebekti sadece ayyy sesi geldi :ermm:

Maşallah çeke çeke çıktı ebe ve hemşire 4.600 normal doğurmuş ve ilk doğumuymuş :ermm:

Çok kıskandım ve çok hoşuma gitti kızı gördüm daha da şok oldum 20 yaşında anca vardı :angel: 

Normal doğurmak gibisi yokmuş onu anladım 

Hemşire kıza sordum ellerini yıkıyordu tosun gibi maşallah dedi annesi de gayet iyi dedi 

18 Cevaplar

0 oy
(12,522 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Herkesin acı eşiği farklı ama normal doğum gibisi yok halamın da biri 5 kg doğmus normal doğum. Bende ssvd yaptım :angel:

(12,522 puan) tarafından
Anladım canım ☺️
(554 puan) tarafından
Fark olarak aslinda şunu sormak istemiştim  mesela biyerde duydum sezaryenle kalan gobek normal doğumla tekrar düzeliyormus falan oyle farklar varmi mesela dikiş yerlerinde falan acıma oldumu yoksa hic sezaryen olmamış gibimiydi
(12,522 puan) tarafından
Yok acıma vs olmadı. Evet sezaryen olmamıs gibi idi. Bende sezaryende de göbek kalmadı bunda da. İkisinde de cok yürüdüm doğumdan sonra çabuk toparladım zaten bünyem de müsait değil kg vs almaya. Kisiye göre değişir bu bence
(554 puan) tarafından
İnşallah bende istiyorum ikinci gebelik nasip olursa ssvd teşekkürler bilgi icin
(12,522 puan) tarafından
İnşallah canım rica ederim
-Reklam-
0 oy
(4,627 puan) tarafından
Bazıları acıya dayanıklı bazıları dayanıklı değil
tarafından
Valla çok doğru dedin sadece bi ayyyy sesi geldi başka da bişey yok pat diye doğurdu ☺️
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Benim teyzemin eltisi. 3 çocuk doğurdu. Hele ilkini dogurdgunda 21 yasindaydi. 15 dk içinde ağlamadan bagirmadan dikissiz doğurdu çıktı. Çocuğu 4.100 gram doğdu. Ondan sonraki ikiside aynı şekilde. Maşallah Sübhanallah
tarafından
Maşallah yaa ☺️☺️
0 oy
tarafından
Maşallah canım bende normal doğurdum gerçekten normal gibisi yok suni sancı ile doğurdum ama eğer birdaha doğurrsam kendi sancm gelmeyene kadar gitmiycem hastaneye 
tarafından
Evde çekti o da heralde ağrı sancıyı öyle geldi
Bizde sezeryan doğuralım senelerce çekelim ağrı sancı offf offf:(
tarafından
Evet en güzeli evde çekmek
0 oy
(10,377 puan) tarafından
Ayy bende nst deyken ebeler doğum yaptırıyordu yarım saat nst de kaldm unuttulardı beni :D sanki ben doğurmuşum gbi olmuştu ıkın ıkın diyorlardı kadın bağırıyirdu. Sonra doktor geldi hadi devam çok guzel geliyor kesme kesme ıkınmayı diyordu :) kadın en son bi bağrdı bebek ağladı :D bnde o gun cok ozenip kskanmştm ama o gun szeryan oldum :D
tarafından
Yok yok sonda var ya ben ondan çok korkuyorum :(
(10,377 puan) tarafından
Bende ondan hiç korkmadm ya incecik bişey ztn sinek ısırğı gbi geldi bana :)
tarafından
Ben çok korkuyorum sondadan bana takmasınlar :(
(10,377 puan) tarafından
Bayıltnca taktır :)
tarafından
Evet 2. Sezeryanda öyle yaptırdım 3. De myle olcak inşallah ☺️
0 oy
tarafından
Annem erkek kardeşimi öyle doğurmuş 4.700 dedi annem ne dikiş ne sezeryan :)
tarafından
Maşallah canım şimdiki kilosu nasıl kardeşinin
tarafından
1.80 boy 90 kilo yapilida kilo pek gostermio
tarafından
Oy maşallah ☺️☺️
tarafından
Benden 4 yaş küçük abim yada eşim saniolar:)
0 oy
(648 puan) tarafından
Bende hiç bagirmamistim sadece ikindim ebe şok oldu ikinmayi nasıl bu kadar iyi biliyorsun ilk doğumun olamaz demişti :) 
tarafından
Oys sana da maşallah kaç kilo doğurmuşrun ☺️
0 oy
tarafından
İki doğum yaptım hiç bagirmadim ilk dogumum 10 dakika içinde oldu sancılar hariç ikincisinde 20 dakikada doğurdum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah ❤️
tarafından
Amin inşallah canım ☺️❤
0 oy
tarafından

Vlla Bn ortalığı yıkm kızın şeyi baya genişmis demmeki  doğum hiç kolay değil Bn böyle sancı acı görmedim bide kucağna alınca unutrsn dediler valla unutmadım :'(

tarafından
Hahahahaa ya kız Allah seni napmasın emi sesli güldüm haa☺️☺️☺️
0 oy
(2,597 puan) tarafından

İlk doğumum da çığlıklar attım bağırdım çağırdım yerlere attım kendimi hiç bir faydası olmadı... ikinci doğumda sessiz gittim sessiz geldim maşallah güzelde doğurdum :D

tarafından
Sessiz sedasız hemi o da güzelmiş ☺️
(2,597 puan) tarafından
Aynen canım çünkü ilk doğumda pek bi dalga geçtiler benimle o yüzden gıkım çıkmadı arada inlemeleri saymazsak.  Zaten gittiğimde 6.  7 santim açıklık vardı
tarafından
Hay maşallah canım ya☺️
(2,597 puan) tarafından
Aynen valla canım gider gitmez de çatala alıp suyumu patlattılar 2 saat içinde doğum oldu çok şükür.. ama sancılarım çok sürüyor günlerce sonra doğum oluyor.
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Ya ne güzel bizede nasip etsin inşallah öyle doğum rabbim, bagirmamak lazım aslında da işte :D

tarafından
Sende bağırmazsın inşallah kızda çıtı pıtı bişeydi ☺️ ben ölsem unutmam onu hahah
(5,439 puan) tarafından
Bn sabaha kadar duvar yumrukladım biraz bağırdım ebe gördünmü bak ikincak gücün kalmamış dedi smdi 39 haftalik hamisim bakalım bunda nsl olcak
tarafından
Hayırlısı kuzum az kaldı senin de doğurdum postunu görmek için seninle gün sayıyorum ❤
(5,439 puan) tarafından
Ya gercektenmi beni böyle düşünmene sevindim inşallah sağ salim kucağıma alirimda yazarım ❤
tarafından
İnşallah kuzum bana da az kaldı ☺️☺️ ama sen benden önce doğurcan ben ramazana denk gelmeden doğurayım diyorum hayırlısı inşallah ❤❤
(5,439 puan) tarafından
Haftan kaçtı cnm
tarafından
31 canım ama 38 de alınacak 20 nisana denk geliyor hayırlısıyka ☺️❤
(5,439 puan) tarafından
Hmm az kalmis yinede cnm :)) benim son 6 ya bakalım ne zaman keyfi catacak
tarafından
Yaaaa ☺️☺️☺️☺️☺️ çok az kaldı bugün doğurmusun acaba ❤
(5,439 puan) tarafından
Ya blmyrm ki ağrılarım var ama hep var :D
Oğlum hep 3 diyordu bugün umutluyum biraz ondan
tarafından
Hadi hayırlı haberlerle inşallah kuzumm ☺️❤
tarafından
Kız beş gün daha bekle de 8 martta doğur ☺️☺️☺️
(5,439 puan) tarafından
Ay dünya kadınlar günü :D
Taşıyamıyorum artık bi an önce kucagima almak istyrm merak zirvede
tarafından
Kız azdaha dur işte hahahaha
(5,439 puan) tarafından
Tipayla tikiyayim gelecek olursa :D
tarafından
Ahhahahahahah olur bak oda güzel bi fikirmiş
(5,439 puan) tarafından
Eşimin tabiriyle:D
tarafından
2 hafta öncesine kadar ay hemen gelse diyordum acile gidince korktum bidaha da erken gelse demedim vakti zamanında gelsinler inşallah
Sağlıklı sıhatli ☺️❤
(5,439 puan) tarafından
Inşallah cnm amin bendede korku tavan :D
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Ben de hiç tık demedim çünkü farkettim ki bağrmak boşa güç harcayıp doğum süresini uzatmaktir o gücü dişini sıkıp itmeye harcarsan kolay doğar. Iki buçuk saatlik sancı ile doğum yaptım ilk doğum. Ebe şaşırmışti çok azimli bi annesin demişti:)
tarafından
Maşallah canım ya ☺️❤ sizden böyle duyunca güç geliyo 3. Sezeryanı olcam da çok korkuyorum
(2,891 puan) tarafından
Acınin erken bitmesini sağlamanin tek yolu kendini yırtmak gayret etmek ya korkup bağırdınmı uzuyor. Sezaryen daha zor Allah yardimcin olsun inşallah
tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤☺️
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Herkesin dogumu böyle geçse ohooo :D 
tarafından
Demi demi ☺️☺️ inşallah herkese öyle nasip olsa
0 oy
tarafından

Bende orada bağıran garilara özendim bağırdım Baktim çıkacağı yok ıkındım  hop  minnakim dünyaya geldi .

Tabiki normal.dogum gibisi yok...
tarafından
Öyle canım gerçketen onlar bağırdıkça benimdr bagirasim geldi. :D
bagirmayla doğum olmayacagini anladım sonunda  .
Sanada hayırlı doğumlar olsun insAllah.
 Giz ben her hamileye dua ederken benim doğumum gibi dogumun olsun derim insAllah seninde öyle olur cok kolaydı çünkü  hamdolsun Rabbime.
tarafından
İnşallah canım ben zaten ağrı sancı çekmiyecem sezeryan olcam ama sezeryandan sonra ömür boyu çekiyoruz
2tane sezeryan yaptım
3. Yolda az kaldı ❤☺️
tarafından
Anamdım cnm ilk doğumun sandım hakkında hayırlısı olsun insAllah.
tarafından
Hahahha 10 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var ☺️❤ Allah razı olsun canım
tarafından
Aman masAllah Allah bağışlasın ❤
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Canım kadın demekki gücünü ıkınmaya vermiş bağırınca zaten boş yere güç kaybı oluyor. 
tarafından
Valla kim öğrettiyse yada söylediyse çok güzel bi rahat doğumu oldu
Belki aramızdadır ☺️☺️
Çıkıyormuş o kişi bendim diyormuş
0 oy
tarafından
Benim kuzenimin eşi böyleydi ya iki dk da duruyodu bir kere hastahaneye giderken merdivende doğurmuştu şaka gibi keşke biz de öyle olsak 
tarafından
Neyyyyy!!!! Merdivende mi doğurdu
Şaka mı? Aman yarabbim ☺️☺️☺️
tarafından
Evet ☺ bildiğin merdivende o kadar rahat doğuruyor ki farketmiyor bile o derece
tarafından
Hahahha şaka gibi
Ben çocukken antalyada şalvarının içine doğuran bi kadın vardı anneler gününde dünyanın en iyi annesi seçilmişti ve yaşı 50 ydi ☺️
tarafından
☺ bizimki de onun gibiydi kiz Ortalık ta doguyodu üç çocuk doğdu hepsi nin de kilosu iyiydi ne dikiş ne şancı
tarafından
Valla maşallah diyelim nazar olmasın ❤☺️
0 oy
tarafından
Ne güzel maşallah. Bende normal doğum yaptım dogumhaneden yuruyerek çıktım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 434 göst.
0 oy