sabah post acmistim bn 36 haftalik hamileyim haftada kontrole gidiyorum bn bugün tek basima gittim hastaneye zaten tek gidiyorum hep arada annem geliyor son aylarim oldugu icin agirlastim ve baya şişim ayakkabimi falan giyemiyorum
neyse annemi aradim yanima iki dolmusluk yerden geldi hastaneye esim calisiyor dükkan isletiyor yazik cagirmadim isine baksin zor durumda kalmasin ben hastaneye kendim gidip gelirim diye düşündüm
neyse sonra annemle hastaneden cikip eve geldik bu aralar sık sık tansiyonum düsüyor o yüzden yanimda birine ihtiyac duyuyorum neyse eve gelince esimi aradim nerdesin dedim felanca semtteyim dedi isim var ödemem var dedi bni hastaneye gidip gelirken zorlandigimi biliyor evim hastaneye uzak
sonra bnde nereye gittin neden bana haber vermedin diye kızdım
sonra bana hakaret etti beddua okudu 1 saat sonra eve geldi annemde bizdeydi annemin yaninda bana bagirdi cagirdi sen benden ne istiyorsun diye
bn karı kızlamı geziyorum diye ben ona bagırdım o bana bagırdı kapiyi vurdu cıktı gitti annemin yaninda cok utandim oturup agladim suanda telefonu kapali zaten
bnmde cok zoruma gitti benmle birlikte hastaneye gelmiyor teklif etmiyor ama işi olunca gidiyor benden bebegimden önemlimi hastanede kendimi kötü hissediyorum herkezin kocası yaninda oluyor sabahin köründe o adamlarin isi yokmu sanki