0 oy
519 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/beslenmehareket-hesaplamalar/beslenmehareket-yetiskin-beden-kitle-indeksi.html

Saglik bakanlığının sitesi hanımlar meraklıları bakabilir:)

Ben normal aralıktaymışım

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bakmayaydım iyiydi:D

tarafından
Aldin mi kiz kilolari geri:)
tarafından
Aldım tabi biraz
tarafından
Ben yeniden vermeye basladim okul ev ece derken
-Reklam-
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Aboooo fazla kilolu çıktım
tarafından
Dikkat et bacım
(3,459 puan) tarafından
Bu ara dikkat ediyorum ama bir türlü istikrarlı olamıyorum bozuyorum devamlı
tarafından
Vücudun ihtiyacı oluyor bazen ya. Cok yoruluyoruz
0 oy
(7,155 puan) tarafından

Kız bu yanlış altı üstü 59 kılıyım obez dedi bana :'(

image

(3,996 puan) tarafından
boyuna 168 yaz noktasiz
(7,155 puan) tarafından
Ay o yüzden mi yanlış çıkıyormuş şimdi yaptım oldu saol canım
0 oy
tarafından

Kızz o vücut kitle indekdi kütle değillll olmam gereken 39 kg kafayı yemiş bu uygulamalar doktorum ise gayet normal bakma sen İnternette yazana dedi koskoca genel cerrah yalan diycek değil ya:D

tarafından
Kiz 39 ne :))
0 oy
(12,522 puan) tarafından

image

Saygılar jsjsjdjd :D

tarafından
Tebrikler canim:))
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Ben bu kitle indeks olayina inanmıyorum. Bir insanın normal kilosu sağlık durumuna yaşadığı yere beslenme biçimine yaşına, fiziksel özelliklerine göre çok değişir. Mesela ben bu uygulamaya göre fazla kiloluyum öyle diyor enayi. Beni görseniz suan normalim. 65  kg altına düştügüm zaman gözlerim hortlak gibi oluyor çok çirkin oluyorum. Şeker hastası olduğum için 58 kiloya düşünce titreme ve baş dönmesi yaşıyorum. DoktoruM da bu kilonun asla altına düşmeye kalkişma diyor 45e kadar düşüyor şeker. Eee bu uygulamaya göre 50 kilo olmam lazım boyum 160 ben 50 olsam ölürüm sanırım
tarafından
Tabi canim onemli olan sağlıklı olman ve iyi hissetmen
(2,891 puan) tarafından
Ya birinde manyk bi diyetisyene çattim genel cerrahi yönlendirmisti diyabet sebebiyle. Her neyse kadın taktı bana diyor ki ozaman ki kilom olan 62 fazlaymis. 55 54 civarı olmam lazımmis şeker hastasısn risk fazla diyor. Ayağa kalktım bak bakim fazla görünüyor muyum diye belin kalın kalp krizi riski bilmem ne konuştu durdu. Halbuki bel kemiğim kalın 40 kilo kalsam o kemik değişmez ki. Her neyse anlattım çok kilo verince böyle oluyor yalan söyleme işine öyle geliyor dedi. Diyet yazdı yolladi sonra da dediğim gibi 58  civarı olunca titreme baş dönmesi ayakta Duramama başladı ordan biliyorum halimi.
tarafından
Dogrudur canim benim boyum 160 kilom 51 ama iyiyim boyle
0 oy
(296 puan) tarafından
Normal Aralık diyor ama ben 7 kilo vermek istiyorum doğumdan sonra kaldı gitsede kurtulsam 
tarafından
Zamanla gider kuzum

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 59 göst.
+1 oy
6 cevap 64 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seker_.33 (2,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 199 göst.