0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (151 puan) tarafından
Merabe 8 gunluk bebeğim  var annmgile kaliyorz esim dun geldi esimin annesi arams bni bnm annem tlf acms bn yatiyordum  sonra annem  esime dedi dusunce de yok dusunmuyorlqr uykusz yatiyorldur diye cunku kaynanm drek niye acmiyor niye etmiyor  ortaligi karstriyor esimide iyice doldurmus ve birden bire esim bagirdi sizde insanlik varmi dedi soka olduk annrm agladi felan gecede bna eve gelme gibi  yazdi babama anlattik sonunda bni tek zannetmesin diye babam aradi rezil etti  bugun uyuya kalms gece ckiyor isten aramadi gec kaliyor gelemedm morelim cok bozui inswn bari arar cocugu sorar  ne yapcam  bilmiyorm ustumde para yok biliyor akilda etmiyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yanlış anlama canım ama hem senin annende kalıyorsunuz hemde annesini adama şikayet etmişsiniz gururuna dokunmuştur bence keşke annen öyle şeyler söylemeseydi 
(151 puan) tarafından
Bakin 20 gun annemde sonrada kaynanmda kalcaktik kaynanm esim byrda ilk basta kalamasz istedi diye yediremedi durmadan esimi doldursa gtrdi ve annem sadece  dediki eda yatiyor bn tlf aciyorm annen diyorki eda niye tlf  acmiyor annemin dedigi kelime bu eaimde kalkp sizde sizde insanlik mi var dedi diyulecek kelime mi sizce
tarafından
Aaa çok saçma ne alaka ya annene bağırması
tarafından
Canım benim kaynananın huyunu az çok biliyorsundur keşke onda kalsayfında ona bu fırsatı vermeseydin sonuçta olan senin evliliğine oluyor daha 8 günlük bebeğe oluyor benim annem hep derki gittiğin yer körse bir gözünü kıracaksın topalsa aksayarak yürüyeceksin yani uyum sağlayacaksın benim düşüncem hep yapıcı olmaktan yanadır
tarafından
Bencede önce onda kalsaydınz en azından sonradan gitsende böyle bisey olmazdi
(151 puan) tarafından
Oylede  kaynanam bebej dogunca bn bakamam bn bnyo  yaptramam bide hasta durmafan hastaneue gidiyor bn doguma gtcem gelms ogluna reçete  veriyor gt ilaclarimi sor diye bu sartlar altinda basta nsl gidip bakamicam  cok zayf bebek diyoe
-Reklam-
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Sende anne oldun anlaman lazım senin annenin tavrına alınmış demekki sonuçta laf söylediği onun ailesi evlilinize aileler karistimi maalesef sıkıntı oluyor  ne kadar kötü de olsa annesi sonuçta keşke annen demeseymis gözün aydın olsun inşallah hayırlı evlat olur eşini bence sen ara 
0 oy
(135,839 puan) tarafından
Kiz ara adami alinmis belliki
0 oy
(4,629 puan) tarafından
Sen arama mesaj da tama o pişman olur merak etme bırak burnu sürtsün
(151 puan) tarafından
Ayenn bnm annem kotu bise demedi bn yatiyorum emziyorm yoruluypm anlamalari lazm ee eda niye tlf acmadi diyorlar yorumdakiler sen ara yazms ama bn ynls bise ypmadm bna gelme eve yazms daha ne olsun
0 oy
(71 puan) tarafından
Valla en başta orada kalmana izin verdiyse sesini kesecek keşke telefona annen açıp cevap vermeseydi cevap verdi niye öyle söylüyor şahsen biri benim annemi sorgulayacak aklını karışlarım bide kaymanın kesin ve net biçimde doldurduğuna eminmisin şahit oldun mu 
0 oy
tarafından
Valla kusura bakmasın da benim anneme damadı hiç bisey diyemez kii ne demek insanlık mı var sizde hadi sadece sana dese aranızda konusr halledersnz de anneler üzülür gönlünü alsada anneniz unutamaz 
(151 puan) tarafından
Auenn keske bni koseye cekseydi soylesydi soncta buyugu ve esinin annesi  cok ynls kelime annem cok agladi bnde agladm insanin zoruna gidiyor
0 oy
tarafından

Valla ister incin ister sevin,hata senin annende..

Adamın anasını adama kötülemek ne demek?

İlgili bir soru bulunamadı

412,351 soru

12,412,977 cevap

44,914 kullanıcı

Kategoriler

...