0 oy
690 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Kizlar benim kızım henüz 8 yasinda ve sol göğsünde bi sertlik farkedip aciyo diyip bana gosterdi sag göğsünde henuz bisey yok sanirim gogusleri cikmaya basliyo henüz cok erken değil mi gelisimide normal degil zaten boyu biraz kisa adet olmadi ama göğüsleri cikmaya basladigi icin adetide uzun sürmez olur diye korkuyorum fikri olan var mi ve sizce ne yapmaliyim 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal cnm korkma gelisimle alakali
(17 puan) tarafından
Sanirim yapacak bisey yok en kisa zamanda hemen iyi bi doktor bulup ozele gotureyim bakalim neler yapabiliriz
tarafından
InsAllah sorun yokturdur .
(17 puan) tarafından
İnşallah ya moralim bozuldu
tarafından
Bozma moralini Allahin izni ile bi sorun olmaz .
(17 puan) tarafından
İnşallah ya doktora gotureyimde rahat etsin icim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim daha çok erken bi doktora gotur bence 
(17 puan) tarafından
Teşekkür ederim en iyisi iyi bi doktor bulup ozele goturmek
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Çocuk endokrinine götr canım test yaparlar 
(17 puan) tarafından
Teşekkür ederim en iyisi iyi bi doktor bulup ozele goturmek
(1,435 puan) tarafından
Aynen canım test yparlar kafan rahatlar en azından
0 oy
(89 puan) tarafından
Tavuk da yedirme yiyorsa
(17 puan) tarafından
Yok canim et türü seyleri yemiyo zaten vejeteryan gibi ama neden yedirme dedin merak ettim
(89 puan) tarafından
Çabuk gelişsin diye hormon veriyorlarmış civcivler biran önce tavuk oluyor. Bu da insanlar yiyince etki sebebi oluyormuş. Hatta oyüzden hani ergen erkeklerde meme oluşumu falan oluyormuş. Kızlara da östorojen yoğunluğu oluşturabiliyormuş
(17 puan) tarafından
Anladim haklisin canim teşekkür ederim dikkat edicem
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Doktora gotur cocugu emar ceksinler goğus cikarsa ikiside cikar 8 yasindaymis daha cok var ergenlige
(17 puan) tarafından
Yeni cikmaya baslamis gibi biri biraz once cikabiliyomus ama erken olmasi korkutuyo beni henuz çok küçük ergenlik ne demek onu bile idrak edecek yasta degil
(2,983 puan) tarafından
Benim 12 yasimda cikmaya baslamisti
Hormonlu yiyecekler tuketmesine izin verme cnm cola cips vs seyler
(17 puan) tarafından
Haklisin canim dikkat edicem teşekkürler
0 oy
(34 puan) tarafından
Aynı şeyi bende merak ediyorum benim kızım da 8 yaşında 3. Sınıfa gidiyor o da göğüslerim acıyor dedi geçen hafta ben de çok moralim bozuldu daha çok küçük çünkü bizimkinin de boyu biraz kısa tiple kilosu da hafif tombiş  çok kilosu yok ama ne yapacağım bilmiyorum adet erken gelir diye ben de korkuyorumBir de ben bu sene biraz kilo aldığına bağlıyorum eskiye göre bu sene bir anda böyle tombiş leşti
(17 puan) tarafından
Benimde kızım 3 e gidiyo ve oda bana sol göğsünü gosterdi aciyo diye digerinde bisey yok ama daha erken diye düşünüyorum kisa kalir diye üzülüyorum
(34 puan) tarafından
Boy açısından hiç düşünmemiştim bak şimdi daha çok kafaya takcam ama 20 yaşına kadar uzuyor kizlar bende uzadim
(17 puan) tarafından
Senide uzmek istemem ama bende erken adet olmustum ve uzamadim boyum 1.57 kizimin bu kadar bile olamamasindan korkuyorum
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Normal canım benim kızım gecen yıl sürekli kalbim ağrıyor diyodu akşamları özellikle doktora git gel git gel kas ağrısı dediler, inanmadım başka bşr yere git gel astım dedi 3 4 başka doktora götürdüm 5 6 ay bu şekilde git gel oldu en son bi doktorumuz annesi kas ağrısı sol gögsünde sertleşme var ondan oluyormuş gecen yıl 8 yaşındaydı
(17 puan) tarafından
Onemli bisey degil dimi
(2,075 puan) tarafından
Yok canım şimdi sertlik olur belli bi zaman kaybolur sertlik ondan sonra ki sertlikte gögüste büyüme olur
(17 puan) tarafından
Hic olmazsa 10 11 yaslarinda olsaydi bu kadar panik olmazdim cok üzülüyorum
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kiz benim kuzenim 8 yasinda adet oldu korkma bisi olmaz simdi herkes kucuk yasda egenlesiyorkar cünkü saglikli bisi kalmadi hersey hormonlu
(17 puan) tarafından
Siz arastirdiniz mi hastaneye gittiniz mi kizin boyu filan nasil
(1,403 puan) tarafından
Doktor cok normal dedi kilosu da guzel az balik etli boyu da cokda kisa deil
(17 puan) tarafından
Of hayirlisi olacaksa durduramam zaten ama doktora goturucem bosvermicem teşekkür ederim canim
(1,403 puan) tarafından
Gotir cnm icin rahat etsin en azinda
(17 puan) tarafından
Aynen canim goturucem sagol
0 oy
(1,821 puan) tarafından
Sekiz yas cok erken canim 11 falan desen belki normal derim ama bence bi doktora gotur hormon bozuklugu falan olabilir
(17 puan) tarafından
Mutlaka gidicem araştırıp iyi bi doktor bulmam lazim
0 oy
(701 puan) tarafından
 kizlarda en erken ergenlik 8 yasinda olur. 
(17 puan) tarafından
Of cok erken o ergenlik ne demek onu bile bilmez üzülüyorum
(701 puan) tarafından
Gelisiyorsun genc kiz oluyorsun felan diyebilirsin.
(17 puan) tarafından
Evet bi sekilde anlatmam gerekecek ama doktora bi gorunelim bakalim ne diyecekler onaa gore konusurum artik ama benim kizim daha cok kucuk simdiden erkenden bunlari yasamasini istemezdim
(701 puan) tarafından
Yani doktora danışman daha iyi olur belki normal agri da olabilir.
(17 puan) tarafından
İnşallah onemli bisey degildir ama sol göğsü yeni cikan göğüste oldugu gibi bi sertlik ve dokundugunda hassasiyet aci var
0 oy
(3,141 puan) tarafından
 Benim kiziminda 8 yaşında gogsum aciyor demeleri başlamıştı ama o yaşta büyümedi tabi,o yaşta acı   bi oluyor bi olmuyor ama için raht olsun istersen doktora götur canım 
(17 puan) tarafından
Goturucem canim teşekkür ederim
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Canım artık normal görüyorum bu yaşlarda artık yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu sağlıklı birşey yok hayatimizda buda çocukların erken ergenliğe girmesine sebep oluyor kesinlikle doktora goturmelisin 
(17 puan) tarafından
Goturucem canim inşallah onemli bisey degildir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,912 soru

24,393,112 cevap

349,450 kullanıcı

...