0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aslında niyetim sefamervedeki indirimden beğendiklerini alması için iyi davranıyodum guluyodm felan bişey istermisin aşkım felan dedim sonra burda hamileym acaba diye post gördüm sonra eşime sordum 2 çocugu ne zman dusunuyosn diye benm bundan sonra senle öyle bı dusuncem yok dedi hamilelgmde ve dogummda çok cektide benden :D sonra hamilemisin yoksa dedi ondan mı kirisp duryon dedi ama biraz korktu sankim ama çok güldüm ya :))) Allah hayırlısını versn tabi daha bebişim 3 aylk

6 Cevaplar

0 oy
(5,372 puan) tarafından

Benmkide öyle ben daha çocuk yapmam diyo bezdi adam :D annemler fln da yapma diyolar aslında kardeşi olsun isterim ama bakması öok zor 

tarafından
Aynen ya arkadaşım peş peşe yaptı kız iki dakka oturamiuo biri uyyo biri uyaniyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
HAHAHA esimde benim hamile ve lohusa dönemimden iflahi söküldü adamınnn.  Cocuk istiyo asla vazgeçmiyo ama diline dolamış cekilmiyorsun diyor bana :D
tarafından
Bebegim daha 10 aylık yaşı dolmadan istiyo yaa kac aydır oyaliyorum :D
tarafından
Ama yok bence bebrgn tuvalet alsknligi edinine kadar bekle çok zor olur ikisi bir arada buyuyo diyolar ama kolay buyumuyo bnce
tarafından
Kiz ben istemiyorm zatenn. Ama esim iste dinlemiyo anlamiyo ki yaaa. Korkuyom kazaya gitcem diye . :(
tarafından
Aman iyi korun bacm dikkat et:) bizmki bnden dikkatli garbm ne kadar cektyse
tarafından
Masallah dikkat etsinde :)
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Benim eşimde yalnız kalmasını istemiyor hayatta bir kadesi olsun istiyor ama maddi anlamda hic bir endisemiz yok fakat manevi anlamda cok yipraniyor insan 29 yasindayim esim 33 2.cocuk hadi yapsak 35 36 yasinda ve o zamanlar tekrar bebek sesi kaldirabilir miyiz bilmiyorum? Ikimizde calisiyoruz suan ucretsiz 1 yillik izindeyim fakat misal sonrasi ne olacak birde 2 cocukta ne olacak surekli il degiatir yer degistir bilmiyorum benim icin zor
tarafından
Bnde aynj durumdaym bizmde esmn tayin meselesi oluyo ama sen vakit gecmeden yap bnce bebegn çok kuckse bilmiyorum ama bn kaçak yaptrrm eşime:)kardes kadar güzel şey Yok biz yedi kardeşiz harika bişey yalnz kalmaz
(1,241 puan) tarafından
Bende devlet memuruyum esimde gurbetteyiz yanimiza gelebilecek kimse suan yok herkes kocaelide biz agridayiz suan bir polis esi buldum guvenebilecegim eylulden itibaren ona emanet edecegim ise gidecegim 2.cocuk yapmak benim icin sacmalik olur.Calismasam neyse evde oturur bakarim ama isim var ve sikinti oluyor...Bizde 7 kardesiz ama heoimiz farkli ilde yani bilmiyorum tek cocuk suan dusunuyoruz ama icimizde rahat degil
tarafından
Rabbim hayırlısını versin  Allah gönlüne göre versin  bazı durumlarda göz önüne bulundurmak gerekiyor evet
(1,241 puan) tarafından
Hakkimizda hayirlisi ne diyeyim...
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Benimkide yok ikinci diyor:)) daha birinciyi sindiremedi :)
tarafından
Duralim bari biraz sindrsn:))
0 oy
tarafından

Dur daha adamin acilari taze üstüne gitme  :Dd

tarafından
Arada tuz basmak gerekiyo bence :)yazık ama nasi korktu yaa :)
0 oy
(40 puan) tarafından
Bacım benimkide daha birinci olmadan ikinci yok diyo hamilelik şüphelerim varken çektirmeye başladım ben ağzı yandı şimdiden bakalım hamile kalırsam ne olacak :))
tarafından
Haha onu bizde yasadik bı sene korunduk ama her ay hamile kaldım sürekli ben hamileym bn hamileym supesndeydim artık testi beş on tane almaya başlamıştı:))
(40 puan) tarafından
Hahah bizde de durumlar aynı :))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,258 soru

24,382,937 cevap

348,863 kullanıcı

...