Karnım küçükken hiç ilgilenmeyen adamı karnım büyüdükçe bi doğum korkusu sardı. ben doğumdan korkuyorum . Ya sana bişi olursa ya bebeğe bişi olursa. Ya zamanında yetişemezsek. Allahım Yarabbim böyle dedikçe beni de strese sokuyor adam sanki kendisi doğuracak.
Aynısı benim başımda var doğuma bende giricem yanında olucam Allahtan kan grubumuz Aynı çok kan kaybedersen ya nolcak adam bi sus zaten ben panik insanım o öyle dedikçe dogurasim gelmiyor
Benimkinde de başladı o işle eve arası en kısa ne kadar sürer.. annemler mı gelse biz mi onlarda kalsak bla bla blaa
maşallah kız. Ne güzel işte aynı ilgi alakanın doğumdan sonra da devamını bekliyorum de kocana.
Benim eşim bebeğin hep karnımda kalacağına inanıyor sanırım. Doğumla ilgili hiçbir fikri yok. Geçen annem doğumu nerede yapacaksınız istanbulda mi sakaryada mı dedi. Eş'im bana baktı ben eşime baktım. Kafayı sallıyo gözler bomboş adamın hiçbir fikri yok. ne doğumu ya, hamile işte bebeğimiz var ne doğması diyecek utanmasa çocuk doğunca eli ayağına karışacak var ya kendimden çok ona üzülüyorum canım benim.
Biz bi taneyi doğurana kadar onlar 9 tane doğuruyor kapıda
Benim ki doğuma gelse bari ilk doğumum da işe gidiyodu yoldan dönmüş benim kadın doğuruyor ben nereye gidiyom diye bunda gelir umarım
1,492,444 soru
24,386,107 cevap
349,011 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın