Çıkar şeyini sen erkeksin ile merhamet cok farklı birşey, o çocuğu özgüvenli yaptığını sanir ama terbiyesizlestirir, aklı erene kadar yapar o teebiyesiz hareketlerini, cocuklara acıma duygusu aşılamak anne babanin elinde, biz aile binasindayiz, kaynanam kayinbabam var, aksam saat 21 22 olunca arar kayinbabam kızım oglana söyle bakkala insin, oğluma git diyorum bazen anne yorgunum diyor, öf ben gidemem neden hep ben gidiyorum gibi bir kelime daha çıkmadı ağzından izin vermem, öyle birsey dese, evet oğlum herdefasinda sen gidiyorsun senden baska torunuda var, bir defada onlari arasın veya kendileri gitsin demek cocugu merhametsizlige bir adim itmek demektir, yorgunum dediginde hadi oglum dede yaşlı inemiyor gitmemek cok ayip ve gunah hadi oglum diyorum iniyor, babaannesi çöpünü kapiya çıkarır her defasinda çöpünü atar, bu davranışı küçükken benden gördü ve şuan o devam ediyor dedesi carsi pazardan gelir zile basardi kizim gel esyalara yardim et diye ben gitmeden oglum gidiyor, oglum dışında baska torunlarda var ben çocuğumu ezdirmicem düşüncesinden çocuğunu saygısız bencil merhametsiz buyuten nice anne baba var