0 oy
494 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
Göğüslerim çok sızlıyor acıyor, ağlayarak emziriyorum. Kullanan varsa yorum yapabilir mi?? Eğer iyiyse alacağım, dayanamıyorum. Markası silvermoon du galiba 200 TL fiyatı da. 

7 Cevaplar

0 oy
(518 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama lansinoh krem kullan canim her emzirmeden sonra sür silmedende emzirebiliyosun bende oyleydim yeni bebegi olan her anne cekmistir bu sorunu gecicek merak etme 
(54 puan) tarafından
Lansinoh bitmek üzere ama bana iyi gelmedi, düzelmiyor geçmiyor bu acı :((
(518 puan) tarafından
Se sürmeye devam et kacgunluk bbegin
(54 puan) tarafından
37 canım, keşke faydası olsa ya. Canım öyle yanıyor ki. Zeytinyağı sürüyorum o yımuşatıyor biraz ama acısını almıyor tabii
(1,698 puan) tarafından
Kırmızı kantaron yağı dene canım onla iyileşen çok gördüm
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
????? Hiç mi yok kullanan
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Yara olmadan kullanman gerekiyor galiba canim onu 37 gün olmuş onu almak yerine madecassol krem var onu yazdır sağlık ocağına emzirmeden önce sabunlu su ve bir bezle yikaman gerekiyor ama acısını alıyor bende çok kötü olmuştum 2 aya yakın çektim o acıyı en son bu krem iyi geldi diğer bitkisel kremler ve tedaviler ise yaramıyor çok yara olduysa.. eğer Buda gecirmezse fito krem var ikisini dönüşümlü kullanırsın bir an önce iyileşirsin inşallah 
0 oy
(345 puan) tarafından
Canım ben yeni doğum yaptım ve göğsüm yara oldu doğum yaptığım hastanede emzirme hemşiremiz var bana tavsiyesi göğüs kalkanı tavsiye etti hem fiyatı uygun hem çok işe yaradı valla iki güne düzenlendi markasida mamajo marka inş sanada iyi gelir ben jokerde aldım 50 tl ye valla çok iyi geldi bana
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Canım krem bilmiyorum ama 3_4 tane ayva çekirdeğinin üzerine 1 yemek kaşığı ılık su dök 1 saat kadar beklet onu sonra o suyu göğüslerine sür inan çok faydası oluyor kısa sürede acıyı sızıyı alıyor.

Senin o kullandığın keremle te hamilelikte sürmeye başlayıp doğuma kadar göğüslerini hazır hale getirecek olan yani faydasını görmen için uzun zaman kullanman gerekir. 

Ama ayva çekirdeğini mutlaka dene canım. 
0 oy
(54 puan) tarafından
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, her neyi denediysem geçmedi göğüs problemim. Gümüş kapak sipariş verdim, bugün yarın gelir. Bebeğim uyumuyor buraya yazmaya pek vaktim olmuyor ancak yazıyorum kusura bakmayın. 
(18 puan) tarafından
Ben kullandim 2saat icinde acisini aliyo duzeliyor gogus uclarin kullandığım en güzel üründü
(54 puan) tarafından
Benimki de yolda inşallah iyi gelir. Sağ göğsüm özellikle çok acıyor, ordan emziremiyorum çok fazla, enziremediğim için de sütüm azaldı sanki.. Taş gibi olmuyor artık göğsüm. Ama bebiş emince süt geliyor
0 oy
(2,842 puan) tarafından
canim zeytinyagi surmeti denedinmi yada vazelin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
4 cevap 173 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Seda_2 (109 puan) tarafından soruldu