0 oy
1,111 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Kizlar 6 yildr evliyim cocugumz henuz yok ama cok sukur hamileyim ikizlerime 6 yildan sonra tup bebwk tedavisiyle oldu. Esimin surekli intagramda sahte hesqplarini yqkaliyrdum evli bayanlarla sohbet filan hamile olmadan once soz vermisti bir daha yapmicm diye ama dun gece yine gordum o yatiyrdu sabajq kadar agladim yine evli bayanlarla konusmus hep boyle sapikca seyler cinsel iliski konusmus la r bazilarina numarasini bile vermis ne yapacam bilmiyrm az once sordm ona sakince bu  ne dr diye sabajq guvenemicekmiym diye bide artik okadar alismiski takmiyr bile beni piskince gulup bana cok guven deyip cikti bende tabi agladigimla kaliyorum ne yapacam bilmiyorum cekip gitsem dogru durust hareket bile edemiyorm yasak bana hamileligimden 

Bide onu ne zaman arasam hep baskasiyla grusuyr dyr supeliniyrm tabi sordumgda kimle konusuyrsn diye ya arkadasm yada bu bilmem kim inanmiyorm tabi o numarasini verdjgi bayanlardr mukattat nolur bana bir yol gosterin ne yapayim ona ders vermk istiyrm cok uzuluyorm artik bebeklerime bisey olacak diye korkuyrm kusura bakmayin cok uzun oldu ama

18 Cevaplar

0 oy
(7,127 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun valla çok zor heleki pişkin pişkin cevap vermesi insanı dahada geriyor benim eşimde nişanlıyken  yapmisti  ve bana kabul ediyorsan böyle demişti yüzüğü atardım ama ben çok çabalamıştım  sevdiğim için babam versin diye yüzüne bakamam babamın diye dusunmustum  çok şükür evleneli 1 sene oldu öyle bisey görmedim allah kimseye de senin yaşadığını yasatmaskn
(9 puan) tarafından
Amin her defasnda ***** gibi affediyrmya ondan onun guveni
(7,127 puan) tarafından
Kesinlikle onu yapma affetme affetdikçe dahada kendine güveni artar aman ne de olsa yapıyorum yapıyorum 2 gün kusuyo  3 gün barisiyo  der canım ailen arkandaysa bırak git biraz biraz aklı başına gelsin korkut gozunu  amaa tabi bide şöyle bisey var eğer eşinin gelip seni alacağını biliyosan bunu yap bazı insanlar var aman napim bittiyse diyolar haa yok ailem bana sahip çıkar dersen sen bilirsin
(9 puan) tarafından
Defalarca gitmek istedm ama ailem izin vermiyr rezil olurz abartma annem hele  erkektr sabret her erkek yapar deyip duruyr kime guvenip nereye gideym
(7,127 puan) tarafından
Haa Ozmn başka amaa canım keşke çocuk yapmasaydın keşke esin mi istedi çocuğu sen mi
(9 puan) tarafından
Esim cok istiyrdu esimde spern dusuklugu var doktrlar simdi yapmasanz ilerde hic olmick dedi bizde yaptik cok sukur onlara oylede seviyr bebekleri karnimi seviyr arasa hep onlara soruyr bebeklerim nasil diye aksamlari eli bos gelmz ya tatli alir bana  ya meyve ye diye ama iste bu intagrmi birakmiyr hep defasnda soz veriyr ama yine yapiyr onlar can sikintisndan yapiyrm dyr yoksa seni cok seviyrm dyr serefsx
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Çok kötü bi durum cnm bi kerede benim başıma gelmişti tlf alıp verme cinse sohbet değilde tanışma tarzında binkonusma yakaladim tabiki burnundan getirdim sabaha kadar yalvarıp sarıldı bi daha asla olmayacak diye ama tabi insan güvenemiyor bi daha eskisi gibi fırsat buldukça kontrol ediyorum tlfnü bidaha hiç denk gelmedim ama yinede bakmaya devam ediyorum bidaha denk gelirsem daha büyük olay çıkarırım. .
(7,127 puan) tarafından
Bende kesinlikle kontrol ediyorum instgram olsun face olsun ne kadar sosyal ağ varsa bakarım ya mail adresine  acar hesabı yada telefon numarasına şükürler olsun ki öyle bisey yapmadı evlendigimizde beri ama yaparsa allah ıslah etsin
0 oy
tarafından
keske boyle yapan birine cocuk  yerine brakp gtseydiniz adam gayet rahat umrunda degl
tarafından
bide oylemi diyo bacm o iflah olmaz:(
(757 puan) tarafından
Hep bi erkeklede olmuyo deseydin aslindaa canim erkekler erkekligine laf söyletmezler ya zorlarina gider senin elinde kozda varr gibi bunu yuzune vur gor bklim neler yapio tutusuyomu
tarafından
canm o adam tutusmaz piskin piskin guluyomus daha
(65 puan) tarafından
Erkektir. Yapar. Adam olsa yapmazdı....
tarafından
sorsan adamın dibiler
0 oy
(645 puan) tarafından
Alışmış kudurmuştan beterdir Allahım ıslah etsin tlf alıp tuşlu sadece konuşmak  için bi tlf versen bişeyler değişir mi acaba
(9 puan) tarafından
Daha once de boyle cok buyuk kavga ettik hatta alip telefonu kirdi benimkini de ustne kirdi artk kafamiz rahat bak bende yapmam dedi pslik  bir sure tuslu kullandi ama sonra yine aldi telefon alismis yabartma
0 oy
tarafından
Kendim öyle bi durumda olsam ya cekip giderdim yada o yokken kilidi degistirirdim 7 cocukla ortada kalacağımı da bilsem bi daha da barismazdim. Lakin bu ben öyle bi durumda olsam.. Sen ne yasiyosun ne hissediyosun bilemem. Senin yerinde de degilim ne hissettigini anlayamam. Ne diyebilirim ki Rabbim yardimcin olsun
(9 puan) tarafından
Kime guvenip gideyip ailem istemiyr ayrilmami defalarcq soyledimaleswf annem e her defasinda sabret dedi ev desen dogru duryst evim yok kaynanam gil le yasiyrm
tarafından
Sen coktan kabullenmissin caresizligi. O nasıl kabul edip tepene cikmasin ki.
(9 puan) tarafından
Ne yapaymki baska carem yokki dua etmwkten baska inan suan agliyarak yaziyrm
tarafından
Annenden bahsetmissin hep baban ne diyo bu duruma? Onunla konuştun mu hic?
(9 puan) tarafından
Babam bilse belki destek cikar ama yuzum tutmuyr onu ariyaym bunlari konusaym anneme hep anlatiyrm ama Babama soyledigi yok yoksa belki o kqbul etmezdi
0 oy
tarafından
adamda nasil olsa gidemezz aileside kabul etmio zihniyeti yerlesmiss canimm bunun duzelmesi biraz zor 
(9 puan) tarafından
Yok bilmiyr tabi annem kac kere onu aradi boyle yaparsan kizimi alirm senden diye ama ayni yine pislikk
tarafından
hic boyle bisey yasamadim ki ne diyebilirimm bu konuda ailesi biliomu peki bunu
0 oy
tarafından
Bence git mahkemeye ayrıl canım şuna emin ol ki seni şimdi takmiyorsa çocuk olunca da hiç takmaz ayrıl derim daha da bile bile ayrilmazsan da sana da yuh derim ben böyle durumda derhal ayrilirdim emin ol güven sevgi saygı sadakat yok esinde kalmamış ayrıl göz göre göre hayatını bi ***** için ziyan etme ağlama unutamam da zannetme unutursun ayrıl o ondan sonra o kadar pişman olcak ki ama iş işten geçecek çekme değmez 1 adam için hayatını aglamakla geçirmeye çok güzel anne olursun bakarsın çocuğuna ama ayrıl sakın göz yumma bu adi insana 
0 oy
tarafından
keske bu adama cocuk vermeseydin bir de tup bebekle . bosanmaktan baska yol var mi bilmiyorum . ailen arkanda olur mu ? meslegin var mi
(9 puan) tarafından
Meslegim yok aile baskisyla zaten 17 yasinda evlendm onla ailem arkamda olsaydi hic durmazdm ama
0 oy
(112 puan) tarafından
Ben sizin yerinizde olsam evli bayanlarla konuşmuş diyorsunuz o evli bayanların tek tek ismini alır sosyal medyadan eşlerine ulaşıp kocamı bi güzel onların kocalarına hallettirirdim. Boşanmak için neyi bekliyorsunuz? Boşanmalısınız yoksa kendinize olan saygınızı zamanla yitirirsiniz ve o iki minicik yavruya iyi bi anne olamazsınız
(112 puan) tarafından
Baştan aileniz size yanlış yapmış. aileniz çok yanlış düşünüyor. Boşanmak da evlenmek kadar doğal bi durum artık
(112 puan) tarafından
Peki sizin durumunuz ne? Bu insanla bu şekilde devam edebileceğinize ve bu duruma alıştığınıza inanıyor musunuz? Yani diyorsanız ki "alıştım yapsın artık kendi haline bıraktım ne halt yerse yesin ama bana dokunmasın." Sizde evde kendi halinizde çocuklarınızla ilgilenip oturun onu da yaptıklarını da kafaya takmayın
(9 puan) tarafından
Cok haklisnz ama iste soylemk kadar keske kolay olsaydj bunlari yapmak ben diyarbakirda yasiyrm burda kim kadinlara saygi gosterdi hep etrafimda binlerce aldatan erkegi gordm ama olsaydj kadinlarada sordumn niyw bosanmadinz niyw baska kadinlar icin yuvamizi bozalim dediler
(112 puan) tarafından
Anladım yaşadığınız bölge ile de alakalı. Öyle düşünen kadın da çok tabii. Dediğim gibi bu durumu kabulleniyorsanız sesinizi çıkarmayın, ne yapıyor diye tlf nu kurcalamayın ki saygınız daha fazla yitirilmesin. Çocuklarınız için yaşayın bundan sonra. Söylemesi kolay ama boşanamam diyorsunuz o yüzden geriye sadece bunu yapmak kalıyor. Onu kendi haline bırakın ve kendinizi de çocuklarınıza adayın :(
(9 puan) tarafından
Tesekkur cok edermm destwginz icin ne yapacagimj bilmiyrm gelcekten sadexe simdi sakin kalmak istiyrm strestn kqrnima sancilar geliyr zaten riskliki bir hamilegim var sancilar tek istedigim cocuklarima bisey olmamasi
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Hiç umut etme düzelir diye hep devam edecek bu  şimdi olmasada çocuklar doğunca  defet gitsin ailende tıpış tıpış arkanda durur başta kizsalarda   biraz güven kendine ya  mesleğin yok diye aç mi kalacaksın sanki
0 oy
(117 puan) tarafından
Canım bunlar senin bebeğine zarar verir kendine bebeğine iyi bak erkekler bazen napacagini şaşırıyor bunlar bnmde başıma geldi hamileyken dayak bile yedim bak bebeğin zor oluyormuş Allah korusun bir daha olmayadabilir anldinmi beni bırak naparsa yapsın doysunn mikrop şimdi gözümün önünde yapsa bnm gene umrumda dgl .... Sana demek istediğim bebeklerin için dayan ondan sonra napacagini düşünürsün
(9 puan) tarafından
Tesekkur ederim allah kimseye yasatmasn kendime hic guveniym yok galiba caresiz exik biriym cekip gitmekten bile korkuyrm ne yaparm diye ailem kqbul edermi diye ben hep en basitinj yaptim kalmakla simdi iki bebegimle acisinj  cekiyorm kalmanin
(117 puan) tarafından
Anlıyorum canım seni eşinin bu yaptığı çok ayıp sen hamileyken Allah'ım doğru yolu bulur inşallah sen kendine bebeklerine iyi bak Allah'ım sabır versin
0 oy
tarafından
Bence bu durumu once annene sonra esinin ennesine anlat sonra ikisinid3 cagir esinide al karsina yanlarinda konus artik olmaz aldatiyosun beni ya devam etmiyceksin yada ben simdi annemle gidicem de sonucta stres yapmaman lazim surekli bu sekilde senin icinde sagliksiz bi ortam olur allah yardımcin olsun canim
(9 puan) tarafından
Daha once oylede yaptm onlara karsi inkar ediyor yapmadm diye o  bana iftara atiyr dyr yada o benim hesabim degil dyr bir sekilde onlari inandiryr suclu ben oluyrm sonra kaynanama desem o bana kiziyr suc sende diye ustune cok gidiyrsn dyr cocugu olmuyr diye bahanr ariyrsun dyr bana bwnde dedim bahanr arasaydim 6 yil beklemzdim sabretmezdim ilk yil ogrendik esimin sorununu
tarafından
Sabun misali yani nereden tutsan kayiyolar ne diyeyim canim zor bi durum madem tek basinasın benimde ikizlerim olucak allahin izniyle cok zor bi surec bence sineye cek ama kendini strese sokmamaya calıs bebeklerin birkac aylik olunca al cocuklarini duzelmezse cek git insallah o zamana kadar duzelir bebeklerini gorunce sana daha cok baglanir
0 oy
tarafından
Ve sen hala böyle bi adamla duruyorsun adam dedim pardon valla yavrum sende peygamber sabrı var kendini bu kadar degersizlestirme resmen seni aldatmış göz göre göre pislik herif bence bi dakika durma gidecek yerin varsa git yada polise git sigin biyere bunlarin kahrı cekilmez
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Canim kusura bakmada ders vermek icin biraz gec kalmamiwmisin nasil goz yumarsinn..evi terk et yada onu at diwari birakma evee hatta bowan derimm ihanete asla goz yumulmaz yumdukca bidaha yapiyor gormuormusunn.?? At once diwari birakma eve gordunde duzelmiyor bowa gitsinn
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim zor bir şey rabbim düzeltsin karşına al konuş onca zaman sonra bebeğimiz olacak bu halimle bu hareketleri yapıyorsun beni üzüyorsun karnımda kiler de hissediyor de baktın takmıyor babanlara git bir süre kuzum 
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Şifresini al uygulama indir hangi numarayla konuşuyo bak. Eger sinirli biri degilse sen gidemiyosan anahtar göbeğini değiştir giremesin eve ciddi olduğunu anlasin gerizekalı. Karşıdaki kadinlarin kocasina göstermek lazım aslında pislik karılar hem gunah hemde 2 yuva yikacaklar haberleri yok
0 oy
(565 puan) tarafından
Ay canım ne desem bilmiyorum Allah cezasını versin inşallah düzelir dua et bol bol
0 oy
(9 puan) tarafından
Cok kotuyum oyle bisey soyledimkj icim yaniyor binpisman oldum rabbim affetsin beni 

Esime mesaj attim en sonundq dayanmadim sen nasil bir erkkeksin hamile hamilen halimle bunlari yapiyrsun diye sen adam degilsn dedim adam olan yapmaz bunu dedim cevap vermedi bende okadar dolundumki onq aradim sonra sen ders almassin dedim bang piskince tm eve gelince beni doversin dyr beni ciddiye aldigi yok bendw sinirlendm elimden baska bisey gelmiyr ams cqnjma kiyarim benm vermedi bebeklerimn gunahi senin boynuna olsun dedim  bang dyr onlara bisey olmasin dyr sende bende yanariz dyr  bende dedim zaten ben yanmisim onlari ne yapacm dedim dogup senin gibi birinin yaninda buyuyeceklerine hic olmasinlar  daha iyi dedim soylerkwn bile icim yaniyor hemen cok pisman oldum ben nasil boyle bisey dedim oysa onlar en mahsum onlanlardr halada agliyrm rabbim affetsin beni sonra bebeklerim onlar benim herseyim rabbimin emanetleri her gun sukrettiklermdrler kendimi affedemiyrmm
(105 puan) tarafından
Canım üzme kendini yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. Dilin söylese de kalbin söylememiştir.. Eşinin canını yakmak istedin ama bu insan adam olmaz. Vazgeç sana saygısı yok.. Allah sürtsün burnunu.. Öyle bir hayat dersi olsun ki bir daha seni incitemesin. Ölüm var bu hayatta hastalık var sakatlık var yokluk çaresizlik var nasıl bu kadar gaflete düşebilmiş seni üzmekten korkmamış.. Allah en kısa zamanda aklını başına getirsin.. Sen miniklerin le ilgilen çok mu önemli eşin? En önemli sensin.. Salla :) kız ne güzel iki yavrun olacak vallahi ben heyecanlandım senin yerine.. Yok gibi davran o öküzü de üstüne düştükçe bişi sancak kendini ne istersen yap de
(9 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim okuyunca icim rahatladi birqz bende oyle yqpacam en azindan cocuklarim dogana kadar takmicm onu onlar olduktan sonra bakarim bir caresinw

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 556 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde akcakus (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,194 göst.
0 oy
2 cevap 161 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,871 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 917 göst.
15 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu