0 oy
6,064 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar catlatma ignesinden kaç gün sonra adet olunur yaşayan var mı ben 11 şubatta adet oldum 21 şubatta catlatma iğnesi vuruldum dün kan tahlili yaptrdm bisey çıkmadi erken mi yaptım yoksa tutmadi mi anlamadım başına gelen var mı akıl verin 

1 cevap

0 oy
(45 puan) tarafından
Canım  kendiniz  mi denediniz aşılama  falan mı  adetine kac gün  var 21 inde olduysan 36 saat sonra ilk birlisme sonra gün  aşırı  birlesme olması  gerekiyordu 23 25 27 oluyor subat 28 çekti  8 inde tahlil  yaptırdın  yani son birlesmeden 9 gün    sonra belki geç  döllenme  de olabilir  o bakımdan  ama olmadıysa  da rabbim vakti zamanını  bekliyor sakın  kendini şartlandırma  ve psikolojik olarak güçlü  ol lütfen  insaAllah rabbim hayırlısıyla  nasip  etsin 
(6 puan) tarafından
Kendimiz denedik aşılama olmadım perşembe sabah 10 da vuruldum cuma akşam 10 da iliski dedi 3 gün boyunca hergun sonra kontorle gittim çatlamış yumurtam dedi polikistik var ben yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur diye hesapladım ona gore 8 mart dedim şubat 11 de adet oldum mart 11 desek olunca 5 6 gün de ileri atıyor 16 si 17 sinde mi olmam gerek tam anlamadım ki doktor 20 sine randevu verdi ondan önce de kan tahlili yaptır ya da yaptırma demedi adetin gecmesini bekle dedi yumurtlamaya gore mi yoksa kendi adet tarihime gore mi dedi adet gecikmesini bilmiyorum
(45 puan) tarafından
Bende polikistik over hastasıyım  femara ile yumurtam olmadı  hic menegon ile oluştu  adet dongun kav gunde bir simdi sen 1 hafta daha bekle ben 13 gün  bekledim 14. Gun test yaptım  evde cok silikti gidip hemen kan verdik biraz daha bekle bakalım  çünkü  yumurta ve sprem birlestigi zaman yerlesene kadar  belli olmuyor bana erken yapma  Sakin  demisti ovitrelle her türlü  pozitif çıkartır  demisti
(6 puan) tarafından
Benim igne ovitrelle değil başka marka  choriomon gibi bişeydi ismi herhalde bekliyorum ya artık napym
(45 puan) tarafından
InsaAllah tutmustur canım  benim dualarım  seninle bir de eğer  bu ay tutmadıysa  bir sonraki ay yine catlatma  ignesi vurulacak olursan yaz bana sana bir kac taktik vereyim benim ilk gün  tutmuş  doktorumun dediğine  göre  cok şükür  herkese nasip etsin rabbimmm
(6 puan) tarafından
Olsaydı çıkmaz miydi dun =(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (533 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 309 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 461 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu

412,199 soru

12,408,641 cevap

44,722 kullanıcı

Kategoriler

...