Öyle kötüyüm ki bunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil kimseye anlatamıyorum tanimadigim insanlara bunu anlatmak daha basit olur diye yazıyorum buraya bi kaç zaman önce yine post açmıştım burda eşimin ailesi birlik istiyo demistim bunun üstüne esimle çok büyük kavga ettik ben ona gayet sakince guzelce anlattım.neden olmayacagini ama beni anlamamakta israrci sen gelsen de gelmesem de ben gidicem kızım dedi bana fikrimi sormadı bile neler söyledi ne vicdansizligim kaldı ne akilsiZligim benim annem babam senden daha değerli onların sana verdiği değeri sen anlamiyosun dedi söyledikleri beni o kadar kırdı ki kendimi ise yaramaz değersiz hissediyorum benim aileme de sicradi durum Allahtan birlik oturma mevzusu kapandi ama aramiz iyi degil dün gebelik testiyaptrdm negatif çıktı eve geldim çok ağladım beni teselli etmedi bile oturdu oyun oynadı ben ağlayınca da ne ağlıyorsun alismadin mi daha dedi kusura bakmayın çok uzun oldu sanki bana yabancı gibi davranıyor artık sogutmusum öyle söylüyor.. hiç bisey de fikrimi sormuyor fikirlerimi önemsemiyor ben aksi bisey diyince hemen kavga çıkıyor napym ben Allahım..