Ya dimi erkek milleti napucagi belli olmaz bende gecen yakaladim biz kaynanamlarla ayn binada oturuyo, onlar 1 ci katta biz 3 sabah kalktik khflti fln e git bak kadin napiyo dedi bende giderim dedim sonra anasi afadi gel dedi e hadi bak cagiriyo git dedi bende gitdim yazik ac kalmasin yemek getireyim dedim bi geldim bu hemen telde muzik acdi bilgisayarin basina gecdi bemde bu kotu mizik iysini acarim dedim bi bagirdiki yok ver degisme bu iyi ver telefonmu bende noliyo hep degisirim simdimi sorun oldu dedim dur vercem sen ne halt yiyodunki boyle heyecan yaptin dedim su telin altda 3 dugmesi varya hani en son nelere girildigine baklr bi baksam ne su vk uygulamasi var bitane insda gibi bise orda afdrsnz prno bu ne allah seni kahretsin dedim agzima geleni helalin varken harama bakiyon dedim hakkimi helal etmexigmi soledim cok sinirlendim ama sonra aksam gitti arkdslatiyla bilgisayarda oynamaya sabaha dogru saat 5 de geldi biliyo yalnizken korktugumu sabah kalktim ztn tum gece uyumamisdim ufacik lekelenme oldu gitdik doktora doktor rus bende ruscam kotu doktor neden boyle oldu soryo hic biraz yorulmus ev isleri diyo sustum cikarken utandinmi dedim oyuzdenmi ben sibir etdim diyemedin helalim varken harama baktim oyuzden boyle oldu neden demedin dedim yani 2 hafta gecicek ustunden konusuyoruz ama hic bi zaman unutmam demekki baska kdnlardan etkileniyoki i,liyo ben bu hamile halimle hic bi zmn hayr demedim ona hep onu dusundum ilk ama neymis bu erkekleri dusunmicen yoksa biyerleri kalkiyo