Eltimle bir yıldır konuşmuyoruz ama arkamdan çevirdiği işlerin haddi hesabı yok herkesi bana düşman etti, yıllar önce öylece dedikodu yaparken yada gırgır olsun diye söylediklerimi kullanıyor abartıp abartıp tepside sunuyor en son en iyi arkadaşım la aramı bozdu. Kaynanam yüzünden aslında aramız bozuldu, şöyle basliym kaynatam dan kalan ev var istanbulda baya değerli bir semtte ve büyük, kaynimla altımın o evde gözü vardi eltim gecen sene kaynanamin gozune girmek icin benim laf olsun diye soyledigim seyleri kaynanama hep yetiştiriyormus ağzımdan sürekli laf alıp abartıp söylüyormuş benim de haberim yok aramız çok iyi görünüyordu. Sonra benim kaynanamla arama küçük bir itişme girince hemen etekteki taşlar döküldü ve kaynanamla bir olup bana cephe aldılar. Herneyse büyük olaylar kavga felan cıktı bağımız koptu. Kavgadan 3 gün sonrada kaynanam bize inat o evi kaynımın üstüne tapuladı yani amacına ulaştı. Gece n ay bebeğim olunca eşim annesiyle barışsın diye kaynanamı cagirdim torun görmeye geldi gitti birkac kere sorunsuz geçti. Ama eltim durur mu gene doldurmuş doldurmuş kadını üstüme salmış sanki,yuvamda ne huzur kaldı ne çevremde insan herkes benden nefret eder oldu sanki . Eltim yillar once soyledigim espri li dedikodulari vs. Koz olarak kullanıyor. Benimde hafızam çok zayıf oda bahsederdi ama hiç birini hatırlamıyorum ki