0 oy
521 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Tecrübeli annelerr şimdi benim uygulamaya göre doğumum 21 temmuz (eşimin doğum tarihi) ama denk gelir mi bilmiyorum ya gelmezse de temmuz ortası gibi doğururum herhalde yada temmuz sonu ben alışveris olarak kısa kollu mu alıcam 2 tane hastane çıkısı alıcam zıbınlarını uzun kollu mu olması gerek hic bilmiyorum bana yardım eder misinizz ?? 

8 Cevaplar

0 oy
(360 puan) tarafından
Sen bence kisa kolluda uzun kolluda al yeni dogan bebek usur ama en iyisi uzun kollu ince olanlarindan al bende nisan sonu mayis basi gibi dogum yapicam ins hem kisa hem uzun kollu ince aliyorum
tarafından
Peki canım temmuz da doğsa haziranda kısa kollu cok güzel takımlar falan var ya yada kısa şort tarzı onlardan giyebilir mi sence alsam mı
(360 puan) tarafından
Giyer cnm tabiki
-Reklam-
0 oy
(18,946 puan) tarafından
Mevsimlik şeyler al canım uzun kollu yenidoğanlar üşür bebekleri ilk 3 ay sen nasıl giyiniyorsun bebeğini de 1 tık kalın giydir anlatabildim mi 
tarafından
Canım haziranda cok sıcak oluyor ya şu kısa kol sort lu takımlardan giyebilir mi sence bir tane beğendim cok güzeldi ama bilemedim
(18,946 puan) tarafından
Bebeğinin vücut ısısını kontrol ederek giydirebilirsin. Ensesini kontrol edersin soğuk mi sıcak mi diye ama kesinlikle çorap giydir. Üşütmesin ayaklarından
tarafından
Tamam canım çok sağol
(18,946 puan) tarafından
Rica ederim canım hayırlı doğumlar olur InseAllah
tarafından
Amin canım :)
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Ben geçen sene nisan 25 te doğurdum hep uzun kollu penye tarzı takımlar aldım ama çok sıcak olduğu için arada 1 saat zıbınla kalıyodu hiç isi lik yada pislik olmadı
tarafından
Genel olarak uzun kollu alayım o zaman canım 1-2 tane kısa kollu alsam şort tarzı haziranda bir aylık olucak giyebilirmi acaba hava çok sıcak oluyor ya haziranda
(10,884 puan) tarafından
Haziran değilde ağustosta giydirebilirsin
0 oy
(255 puan) tarafından

Bence uzun kollu al. Zaten çok sıcaklarda zıbınla duruc ak evde pişik olmaması için. Ayrıca kısa kollu almana gerek yok gibi geldi bana :)

tarafından
Kısa kollu şortlu takımlar var ya onlardan beğendim alsam giydirmem o zaman canım ben yine uzun mevsimlik alayım dediğin gibi sağol canım
(255 puan) tarafından
Ya şimdi hepsini almak istiyorsun biliyorm ama gereksiz bence seneye bol bol şort giyer Allahın izniyle :))
tarafından
Vallah öyle canım insan almak istiyor ama ben uzun kollu alayım seneye artık :)
0 oy
tarafından
Yeni doğan bebek üşür canım uzun kollu mevsimlik olanlar var onlardan al bence benm ilk kızım agostsda dogmsdu suanki kızımda Haziran başı gbi doguck mevsimlik uzun kollu aldim 
tarafından
Tamam canım bende öyle yapayım o zaman sağol
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Ben 6 ağustosta doğum. Yaptım canım ince uzun kollu ve kısa karışık almıştım evin yada dışarı cikacaksak havanın durumuna göre giydirdim mesela gündüz cikacaksak kısa kol.giydirdim akşam çıkınca uzun kollulari 
tarafından
Yeni doğduğunda da kısa kollu giydiriliyo mu canım onu bilmiyorum işte bir kaç tane takım beğendim kısa kollu alsam mı bilemedim
(2,039 puan) tarafından
Tabiki hava çok sıcak olursa giydirirsin canım
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Benim oğlum 18 temmuz  2019 doğumlu. Milletin ağzına baktım kısa kollu aldım. Doğduğu gün akşam üstü ebeler bu bebek üşümüş dediler babası uzun kollu uzun altlı kıyafet aldı geldi. Uzun kollu da al canım 3_4 parça. 
tarafından
Söyle sorayım o zaman çoğunluk uzun kollu mu olsun kısa kollu mu
(7,930 puan) tarafından
Canım oğlumun bebeklik fotolarına baktım. Temmuz ağustosta kısa  kollu ayağına ince patikli don giydirmişim. Eylül ekim de uzun kollu ve patikli don giydirmişim. Ben 7_8 kısa zıbın almıştım. 7_8 patikli don almıştım. 3_4 tane uzun kolluyu babası hastanedeyken aldı. Çoğunluğu da hediye geldi.
tarafından
Tamam canım çok sağol bende ona göre alayım
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canım uzun kollu al bebek yeni doğduğu için üşür. 
tarafından
Sağol canım evet öyle yapayım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 292 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 383 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 378 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 463 göst.
15 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (11,829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,345 soru

24,262,169 cevap

341,575 kullanıcı

...