0 oy
924 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,129 puan) tarafından
Biz severek evlenmemize  rağmen çok sıkıntılar yaşadık ama  evi ayirdiktan  sonra bide hamile olduktan sonra herşey çok değişti şükürler olsun ki eşimin huyları iyi yonde

11 Cevaplar

+5 oy
(20 puan) tarafından
Biz biz biz ;/ 

Başta hiç gecinemioduk . Gorucu usulü evlendik.  Simdi çok şükür tabiri caizse köppek gibi seviyorum:D havlavyou  :D çok ama çok şükür rabbime.  Yine gelsem dünyaya valla herifimle evlenirdim :D
(20 puan) tarafından
Bu yazımı beğenmek istiyorum hayrına beğenin  :D
(20 puan) tarafından
Teşekkür :D 《 ♡  ♡ 》
(7,129 puan) tarafından
Havlavyou çok güldüm buna :)))
(20 puan) tarafından
Bende bende
 Internette gördüm:D
Adam kadına diyor ; köpek gibi seviyorum seni
Kadın da diyor ; ispatla " havlavyou" dio . Eşime de yaptım aynısını ne güldü:D.d.d.d.d.d
-Reklam-
+2 oy
(2,200 puan) tarafından

Sevgiliyken nisanlıyken cok kavga ederdik oyle boyle degil nasıl bi cesarettir evlendik :)  Ama simdi maşallahımız var :) bebegimiz bunu cok etkiledi buyuduk sanırım anne baba olcaz dedik durulduk eşimde cok sukur gurur duyulacak bi eş baba oldu <3

(7,129 puan) tarafından
Valla bizde oyleyidik kedi köpek gbi birbirimizi yerdik ama vazgecemezdik  evlendik şimdi bide çocuk olunca arada söylüyor bizimde çocuğumuz oldu ya falan diye maşallah
+2 oy
(253 puan) tarafından
Bizim cok sukur oyle aman aman bi sıkıntilarimiz olmadi hic ama biz esimle zaten 5 ay icerisinde tanisip evlendik gorucu usulu gibi bisey ama o an birbirimizi gordugimuzde direk asik oldukk her neyse evlendigimiz ilk gunler tartismalarimiz oldu surekli hep kusuyoduk birbirimize ve ben hamile kaldigmda esim bana daha cok duskun olmaya basladi sonra bi dusuk yasadm ama o zaman da yanimda oldu hala allah razi olsun yani biz evlendikten sonra bi 5 6 ay sonra hersey iyice rayina oturdu ve daha iyi anlasmaya basladikk halada oyle devam ediyor rabbim bozmasin 1 sene olmasina az kaldi evlenmemize simdiler de cook nadir tartisiriz tek tuk arada .
0 oy
(283 puan) tarafından
Ben her evlilikte Giriş (Tanışma) Gelişme (Tanıma) Sonuç (Kabullenme-Alışma) 3 aşamadan oluştuğuna inanlardanım özellikle 2. Sini aşabilen insanların zamanla evlilikleride düzene oturuyor. Bazi çiftler 2. Sinde takılıp kalıyor ilerlemiyor ve sorunlar baş gösteriyor. Birini hayatına kabul edip ona alışmak aynı evi paylasmak kolay değil.Sabır lazım, emek lazım. Hepimiz bir yastıkta kocayalım❤
0 oy
tarafından
Bizde birlikken annesi hep sıkıntı yaratıyordu ayrı eve çıkınca huzur dokduk
(7,129 puan) tarafından
Bizde öyle şükürler olsun eşim dedi keşke ilk başta ayrilsaydık ne iyiymiş ayrılık dedi
tarafından
Aynen ayrı evin tadı başka
0 oy
tarafından
Biz ilk iyi anlasiyorduk şimdi anlaşamıyoruz eskisi gibi
(7,129 puan) tarafından
Anlaşırsınız tekrar insalhh
0 oy
(46 puan) tarafından
:( valla benim tam tersi oldu önce çok iyiydik ama şimdi sürekli kavga ediyoruz resmen birbirimizden soguduk ve 2 aylık bebeğimiz olmasına rağmen hiç mutlu degiliz
(10 puan) tarafından
Bizde öyleyiz...
0 oy
(46 puan) tarafından

:( valla benim tam tersi oldu önce çok iyiydik ama şimdi sürekli kavga ediyoruz resmen birbirimizden soguduk ve 2 aylık bebeğimiz olmasına rağmen hiç mutlu degiliz

(7,129 puan) tarafından
Duzelirsinizi insalhh
0 oy
tarafından
bizde ayni kac kere ayrilma bosanma asamasina geldikk simdi Rabbime sukurler cok cok cokk iyiyizz
tarafından
aynen bizde oyleydik simdi gozumun icine bakioo
(185 puan) tarafından
Bende boşanmak istiyorum nasıl bir süreç var önümde ne yaomam gerekiyor hiç bilmiyorum
(7,129 puan) tarafından
Valla canım ben gittim avukata vekaletimi bile vermiştim yani  amaa sonra ne oldu kaynanamın evinden nezmn çıktık Ozmn düzeldi benimkisi şimdi ağzımdan çıkacak tek kelimeye bakıyor
(185 puan) tarafından
Ailelerden de uzagiz gitmek istiyorum bir yere ama gidemiyorum elim kolum.bagli
(7,129 puan) tarafından
Hmm ne gbi skntilariniz var
0 oy
tarafından
Biz hep kavga ederdik hala da öyle ama evi ayirirsam düzeleceğini umuyorum 
0 oy
(410 puan) tarafından
Sevgiliyeken kedi köpek gibi kavga ederdik nasıl güvenip evlendik bilmiyorum. Evlendik aynı çatı altında birbirimize alışma surecemiz oldu bir ay ondan sonra kavga etmez olduk şuan 7 aylık evliyiz :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 806 göst.
4 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 413 göst.
12 Kasım 2018 Diğer kategorisinde Yasemn (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.