0 oy
941 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Dondurmam çalındı :((( 

Eşim çıkarken istedim gitti aldı asansöre bırakıcam al dedi yukarda bekledim asansör geldi dondurma yok .aradı aldinmi die yok asansör bomboş dedim şaşırdı oda .dondurmayı koymuş tam basacakken 2.kattaki komşumuzda binmiş 2.katta durdu asansör kadın gitti sonra bizim kata geldi asansör dondurma yok oldu o kadar da canım çekmişti kimsenin günahını almak istemem ama 1 dondurmaya göz dikmek nedir ya 

10 Cevaplar

+1 oy
(5,935 puan) tarafından
Gider çalardım kapısını onda utanma yoksa bende hiç olmaz di canım 
(926 puan) tarafından
Gittik sorduk abla gördünmü diye barmaid yeminler etmeye görmedim die tabi eşim çıldırdı bi o kadın var di beraber çıktılar dedi inkar etti .günah boynuna
(5,935 puan) tarafından
Günahı boynuna olsun inşallah canım
(926 puan) tarafından
Amin amin.jnsallah ilk ve son yaptıgı olur hatasını anlar
-Reklam-
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Allahım ya ınanmıyorum 
(926 puan) tarafından
Bende kaç saat oldu olayın sokundayım
(2,859 puan) tarafından
Kız ağlasam mı gülsem mı bılemedım bı dondurmayı alcak kadar düşmüşler
(926 puan) tarafından
Hani insan hali durumu yoksa istese 1 değil 10tane alır verirdik ama .hamileyim bide canım çok çekmişti öyle olunca iştahım da kaçtı almadım bidaha
(2,859 puan) tarafından
Doğrudur kuzum ınsanlar nereye doğru gıdyor sonumuz ne kı
(926 puan) tarafından
Allah sonumuzu Hayır etsin
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Dondurmada mi calınırmıs millet iyice sasirmis
(926 puan) tarafından
Valla caliniyomus ya daha neler gorucez acaba .ben sorarken utandım. Bu tarz şey yapan insanlar da utaniyo mu acaba
0 oy
tarafından
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim 

Eşinde asansörle iki dakika çıkamamışmı ya 

Oy kıyamam sana ben gitsin bida alsın gelsin kocan 
(926 puan) tarafından
Bende o durumdayim suan  :) acil isi var di ki daha öncede  poşet poşet şey koyardı alırdım.yukardan ama kimse yokken. Şimdi kadın da ordayken gönderdi hatta eşim demiş yukardan alcaklar abla die ayy ne bilim ya sorarken ben yerin dibine girdim kadin hicc basladi yeminler etmeye dondurmasinda degilim ama insanlar bu kadar dusebilir mi
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Ay yok  artık ya  dondurma bu ya çalmak nedir çok ayıp. Canin çekmiş birde ne kadar günah  
(926 puan) tarafından
Ayıp ki ne ayıp ben sorarken utandım hala bile yüzüm e ateş basiyo
(3,076 puan) tarafından
Terbiyesiz ya sen boş ver kuzum esin alır sana bir daha asansöre koymayın çakallar var baksana
(926 puan) tarafından
Tövbe artık koymayiz ya
0 oy
(2,591 puan) tarafından

Kıyamam yaa hamilesin heralde

Bide şu açıdan bak canım bebeğe zararı olabilirdi soğuk ya havalar daha:)

(926 puan) tarafından
Evet canım hamileyim .ıyi yönden bakmaya çalışıyorum ama insan uzuluyo bu kadar mı düşer insanlar. Ya en ufak şey bile kul hakkiysen ne bileyim Allah ıslah etsin
(2,591 puan) tarafından
1 lira için adam öldüren var canım
(926 puan) tarafından
Aynen valla insanlar canileşmis artık
0 oy
(6,920 puan) tarafından
La hale vela daha neler duyacağım bn şok kadına bak hamile kadinin dondurmasna göz dikecek kadar düşmüş 
(926 puan) tarafından
Ben hem şoktayım hem utaniyorum yani ilk defa başıma geldi .ya alan kisi gelse sadexe bana dese canım çekti yiyebilir miyim verirdim ne olcak dünyanın sonumu sanki ama habersiz seysiz almak nasıl boğazdan geçer haram mal yani
0 oy
tarafından
Bir dondurma kalmıştı çalınmayan 
(926 puan) tarafından
Valla ya
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Günahı boynuna eger utanmayıp   bi dondurmayı da  çalabilecek kadar düşmüşse:ermm:

(926 puan) tarafından
Dondurmaya değil de bunu yapabilmelerine üzüldüm Allah akıl fikir versin
0 oy
tarafından
Bi ona tenezzül etmemişlerdi bravo 
(926 puan) tarafından
Valla isteseler verirdim sessiz sedasız insanlık hali cani çekmiştir vs dıe ama insanlara rica etmek zor  gelio calmak daha kolay heralde
tarafından
Allah akıl fikir versin biliyolardir hamile olduğunu ne diyim ki

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,398 soru

24,015,661 cevap

327,995 kullanıcı

...