Dün kızım çok huysuzdu gece hep ağladı ne yaptıysam susturamadım.. Yengem de annemi rüyasında görmüş bugün. Ruyasında annem yengesi belkıs daha çok acemi bebege tam bakamıyo yardıma geldim gazını çıkarıp gideceğim demis. Yengem anneme gidecek mısın çantanı hazırlayım mi diyince de ben ordan zor izin aldım belkısıma hasret gidereyim de oyle giderim acelen ne demiş Annemi 6 yıl önce kaybettim ben :(( o kadar çok özledim ki onun kokusunu.. sarılışını :((( Allah kimseyi annesiz bırakmasın gerçekten..
Mekani cennet olsun cnm annenin ısiklar icinde uyusun okurken gozlerim doldu
Ah mahvettin beni bende kaybettim annemi 9 ay önce o kadar çok torun istedi o kadar cok bekledi ki hamile olduğumu bile göremedi belki bir yerlerde benden önce sevdi torununu benden önce okşadı her gun rüyalarımda olduğu gibi
Ne güzel anneler var RABBİM yavurlarindan ayırır ne kötü anneler de var çocuklarınin burnundan getirip nefret eder. Rabbim iyi anneleri değil de kötü anneleri alsın bizlerden!!!!
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım. Ben annemi hiç tanımadım babam görmemizi izin vermiyordu sonra çok aradım ama öldüğünü öğrendim. Ne kokusunu hiç bişeyini bilmiyorum
Mekanı cennet olsun inşallah nur içinde yatsın cnım benim ya bende annemi 11 yaşında kaybettim babamıda 15 yaşındaydım kaybettim çok zor rabbim kimseyi annesiz babsız bırakmasın
Basın sağ olsun kuzum rabbim mekanını cennet eylesin
Canım benim ya kurban olurum sana nasıl güzel bir rüya öyle o
Ben çok inanırım öyle şeylere emin ol gerçekten de gelmiştir yanına çünkü anneyle evladı ölüm bile ayıramıyo rabbim bir anneyi evladından ölse bile ayırmıyor kurban olduğum binlerce kez şükürler olsun bu merhametine rabbimin
Sende şükret bol bolki birdaha gelebilsin yanına diye ay çok etkilendim gerçekten
1,491,652 soru
24,374,414 cevap
348,235 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın