0 oy
363 göst.
Aile kategorisinde (518 puan) tarafından
Bebeğim 11 aylık tam yürüyemiyor ama artik adımlari basladi ayaktada cok rahat duruyor koltuklardan tutunarak cok rahat geziyor vs. Her anne gibi gün icinde çok fazla yoruluyorum artik gece olunca bütün vucudum titriyor yorgunluktan. Ikinci cocugu bile düşünemiyorum cok istiyorum ama gerçekten zorlaniyorum bide ben aman evimde pis kalsin diyemiyorum günde 2 kere süpürge takıyorum evimde ter temiz olsun istiyorum bu yüzden bitiyorum.Tecrübeli annelere soruyorum bebeginiz yürüdüğünde biraz olsun rahatladinizmi benim arkadaşlarim yurudukten sonra cok rahatladim diolar. Sizcede oylemi ?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Zorlasiyo tabiki surekli pesinde kosturuyo 

(518 puan) tarafından
Ama yürümeden öncede tek basina bırakıp gidemiyosunki mesela benim oğlum sıkılıyor beni istiyor yaninda. Yada dışarı ciktigimiza arabasinda durmak istemiyor yürümüş olsa daha rahat ederim gibi geldi :)
tarafından
Aboowww yurusunde bi gör sen kimse tutamaz onu  :Ddddg
(518 puan) tarafından
Kiz simdi bile yerinde durmuyo beni emerlen bile poposuna bi o tarafa bi bu tarafa atıyor tam manyak :))
tarafından
Iste o zaman ne demek istedigimi anliycaksin  :Dddf
-Reklam-
0 oy
(3,769 puan) tarafından

Bence daha yok yorulucgx gibi görünüyor bemim kız emeklerkende tutunarak yürürken de heryere girerdi dökerdi gözümü ayırmaya gelmezdi ama bi süredir tutunmadan yürümeye başladı cemaata çıkıp inmeye başladı ve ben eve gidince çok daaha yorulucm3bunu farkındayım çünkü hiç gözümden ayırmaya gelmeyecek bi müziği açıp oyalarken gidip gliordm lavaboya fln bazı işlerimi hallediordm ama artık onlarida rahat yapamaycgm maalesef ama 3yasinda fln daha rht ederiz bence şimdi zor kızım 15aylik cnm

(518 puan) tarafından
Anladim kuzum Allah bagislasin isimiz zor valla tam kac aylikken yürüdü
(3,769 puan) tarafından
Yürüdü derken canım ellerini bırakıp tutunmdn olarak mi ??
(518 puan) tarafından
Evet canim rahat bir sekilde
(3,769 puan) tarafından
10gundur fln cnm daha yeni benim kızım prematüre bebek anca vakti geldi
0 oy
(14,489 puan) tarafından

Yürüyünce en azından AHA DÜŞTÜ,AHA KAFASINI VURDU korkusundan kurtuldum..

Bu arada profldeki sizseniz siz xok güzel garisiniz masallah :D

(518 puan) tarafından
Benim canim :) cok tesekkur ederim sen güzel bakiyosun :)
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Benimde ikizleril var annemle bakıyoruz. Bian önce yürüsünler kendilerini idare etsinler istiyorum. Ama dün iki çoçuklu arkadaşm geldi. Kız hiç oturmadı çocuklara bakmaktan. Ben ohdah çok oturdum  sanırım yürüyünce bizimde yeni maratonumuz başlayacak. En iyisi 2 yaş ve sonrası  diyorlar 
(518 puan) tarafından
Aynen canm elbet büyücekler :))
0 oy
tarafından
15 aylık olacak inan beni mahvediyor emeklerken iyiydi kendi halinde takılırdı oynardı şimdi hep tepemde nefes aldırmıyor benim için öncesi daha rahattı tabi allah sağlık versin de gerisi önemli değil:)
(518 puan) tarafından
Hayallerimi yiktiniz :))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 259 göst.
30 Mart 2021 Aile kategorisinde Umber (2,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 199 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde GSmsl (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 236 göst.
0 oy