Ay kızlar bazen gülüyorum benim kocam çok değişik biri çok severek evlenmedim aşklada evlenmedim hala aşık değilim mesela ama sevgi oldu tabi, oda seviyor çok çok belli ama bazen öyle şeyler yapıyor benim çok komiğime gidiyor, Bişey alacak ya askm diyor bunu sana alacakmışız ama bana alcaz sana alıyoruz gibi davran diyor, töbe yarabbi hep sapık sapık şeyler diyor şaka yapıyor öyle, 1 tane lokum almış sevgililer gününde al askm sana hediye aldım diyor beni yemeğe götüreceği zaman 1 tane gül almış arabanın arkasına koymuş yani ne yapsa komiğime gidiyor neden bide bir tane video yapmış benimle onunla olan resimleri öyle bir şarkı koymuş ki kendimi jilet atacaktım
Benm eşimde şuan balkonda temizlik yapıyor. kimse ondan öyle bişey istemedi ama adam rahat edemiyor. Ön balkonun temizliği ondadır çnkü orda bir sürü çiçekleri var ben mesela hiç. Çiçek bakamam merakımda yoktr ama onda var
Ne güzel canım suratını astırcak şeyler yapsa ne olacak
Hadi bakalımmm hep birlikte gülüyoruuuz
Adama aşık deilsin ki romantik bise yapsa bile buyuzden komigine gidio
Valla baskalarin bilmem ama komigime gittio bir tane gulu sende buyuk bi buket halinde gor ) hele su jilet meselesi
413,505 soru
12,448,465 cevap
46,223 kullanıcı