Gerçekten birşey sorunca bakıp cewap vermeyen insanlara sinir oluyorum açmayın o zaman şimdi bunu gören meraklı kaç kişi açacak biliyorum hatta belki gıcık yorum yapanlar bile olur.
Canm bilmediğimiz paylaşım hakkında nasl ceva vereczki. Ha kaynana falan konusu olunca da o herkezin basında olan bisey ondan bu kadar yorum yapiliyor
Millet bilmediği birşey hakkında nasıl yorum yapsın Allah aşkına , kimse burda tıp fakültesi bitirmemiş ki her soruya da cvp versin, biri burda kalkıp yanlış birşey dese de olmaz ,
Sakin bakma deyince bakar ya insan acma deyince acasim geldi
Genelde herkes kaynanadan müzdarip de ondan yorum fazla oluyo ama bide şu.var kimsenin başına yorum yapmıyo diyede silah dayayamayızki veren verir cevap vermek istemeyen vermez belki o konu hakkında bilgisi yokdur bende çoğu yoruma cevap vermiyorum tatlım takılma bunlara
Evet bende farkettim burda bir çok insan olup bilgisi muhakkak olduğunu düşündüğümüz için soru soruyoruz ama çok az yorum geliyor bahsini ettiğin konularda da maşallah yorum üstüne yorum halbuki bizim için önemli olan konularda yardım istiyoruz ama sormasakta olur yani çünkü başka konular daha ilgi çekici yorum yapmaya müsait oluyor herhalde
Ben bilmiyirim valla cevabını masumum ben bajı
Bilmiyorum canim benin bebegim daha kucuk kereviz veremiyorum
1,492,628 soru
24,389,160 cevap
349,178 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın