0 oy
622 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından

Gerçekten birşey sorunca bakıp cewap vermeyen insanlara sinir oluyorum açmayın o zaman şimdi bunu gören meraklı kaç kişi açacak biliyorum hatta belki gıcık yorum yapanlar bile olur.

Burda kaynana koca eleştirisi olsa herkes yorum yapıyor hemen hemen ama bişey sorunca yardımcı olan yok
Kereviz kaç aylıkken verilmeye başlanır demiştim görüp yazmıyor bilenler ondan bu sitemim 
notu ile kapatıldı: Tartışma içerikli post olduğu için kapatıyorum

18 Cevaplar

+5 oy
(2,483 puan) tarafından
Şaka misiniz ya?

Belki sordugunuz soru saglikla ilgili ve kimse yanlis yorum yapmak istemiyo

Yada sordugun soru yemekle ilgili ama bilgisi yok
(181 puan) tarafından
Bn genelde içerikle ilgili başlık atarım sen de bunu bil hatta bak profilime sorularıma sen öyle olmasan da olan kişiler var merak etme canım sen
-Reklam-
+1 oy
(2,024 puan) tarafından
Aslında sana katılıyorum ama kısmen cevap verenler de oluyor yada yazacağını başkası yazmış ise tekrar yazmaya gerek duyulmaz
+1 oy
tarafından
Valla bacım  boşu  boşuna  yazmam ben bi fikrim  bi bilgim  varsa  yazıyorum  yoksa mecbur bakıp  çıkıyorum 
(181 puan) tarafından
Canım bn genelde soru ile alakalı atmaya çalışıyorum
tarafından
Anladım  seni  de  soru sorduğunda  bi bilgisi olmayan neden  yazsinki boşuna
+1 oy
(253 puan) tarafından

Canm bilmediğimiz paylaşım hakkında nasl ceva vereczki. Ha kaynana falan konusu olunca da o herkezin basında olan bisey ondan bu kadar yorum yapiliyor:D

+1 oy
tarafından
Bi bu kalmisti post acilma olayi oda oldu tam oldu sen herkesin herseyine cevap veriyomusun peki sanane insanlarin ne yaptigindan cevap vermek zorundamiyiz?
tarafından
Aynen cok dogru dedin  +++++
+1 oy
tarafından

Millet bilmediği birşey hakkında nasıl yorum yapsın Allah aşkına , kimse burda tıp fakültesi bitirmemiş ki her soruya da cvp versin, biri burda kalkıp yanlış birşey dese de olmaz , 

0 oy
(333 puan) tarafından

Sakin bakma deyince bakar ya insan acma deyince acasim geldi:D

0 oy
(554 puan) tarafından
E şimdi ne diyelim belki yardımcı olacak birseydir diye açtım ama meraklı damgası yedim üzüldüm:(
0 oy
tarafından

Genelde herkes kaynanadan müzdarip de ondan yorum fazla oluyo ama bide şu.var kimsenin başına yorum yapmıyo diyede silah dayayamayızki veren verir cevap vermek istemeyen vermez belki o konu hakkında bilgisi yokdur bende çoğu yoruma cevap vermiyorum tatlım takılma bunlara 

(181 puan) tarafından
Hayır bildiğimiz bişeyi niye soralım ki
tarafından
Soran oluyo aynı konuları emin olmak adına
0 oy
(277 puan) tarafından
Şimdi buna ne cevabı yazılacak?
(181 puan) tarafından
Bundan önceki postum için açtım bunu canım
(277 puan) tarafından
Anladım canım pardon öncekini görmedim
0 oy
(4,103 puan) tarafından
:) kiz nie sinirlenyon ki bizim postlarada cvp verilmyor ne yapalm kafalarini mi keselim hahH
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Ne demek istediğinizi ben gayet anladım maalesrf kaynana görümce elti cwkistirme postlari daha cok ilgi görüyor...
(1,240 puan) tarafından
Emin ol su post bile ilgi gorecek lavga cikartmaya yer arayacaklar net
(181 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(3,143 puan) tarafından

Evet bende farkettim burda bir çok insan olup bilgisi muhakkak olduğunu düşündüğümüz için soru soruyoruz ama çok az yorum geliyor bahsini ettiğin konularda da maşallah yorum üstüne yorum :D halbuki bizim için önemli olan konularda yardım istiyoruz ama sormasakta olur yani çünkü başka konular daha ilgi çekici yorum yapmaya müsait oluyor herhalde :D

0 oy
(12,522 puan) tarafından

Ben bilmiyirim valla cevabını masumum ben bajı:ermm:

0 oy
tarafından
Cevabını bilmediğim birşeyi neden cevapliyayim kafadan sallayıp kimsenin çocuğunun sağlığıyla oynayamam ben bacım 
0 oy
tarafından

Bilmiyorum canim benin bebegim daha kucuk kereviz veremiyorum :D

0 oy
(6,777 puan) tarafından
Demek ki kimse vermemiş. Şahsen ben vermedim. Bilgileri olsa mutlaka yazarlar
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Şimdi girdim  bide ben  habire psot açıyorum  ne veririm diye  

Bilmediğim  bir soruya  cvp  vermem  kusura  bakma  hatır işiyle  cvp olmaz 

İlgili sorular

0 oy