0 oy
637 göst.
Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından
Maksat muhabbet :)))))

6 Cevaplar

0 oy
(769 puan) tarafından
Mor kalsın ya 
(339 puan) tarafından
İlk paketim mordu sonra mavi oldu sonra sarı :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben BİM'in bezini iki kizimdada kullandım hiç bir sorunla karşılaşmadım gayette memnun um cnm 
(339 puan) tarafından
Evet çok güzel bitanem hiç sıkıntı yok bende çok memnunum renk degisyor sadece her aldığım paket farklı çıkıyor
0 oy
(1,834 puan) tarafından

Aynen bende fark ettim 3 numara sarıydi 4 numara mordu şimdi 4 numrada sarı olmuş mor daha iyiydi yaa:D

(339 puan) tarafından
Aynen kuzum. Biz daha ikideyiz b ilk mor sonraavi sarı şimdi tamamen sarı çıktı çok hoş bişey aslında farklı bı mesaj var sanki anneler ya hani psikolijik destek gibi bişey :))))
0 oy
tarafından
Ben kullanmadım hiç ya ne kadar fiyatı canim 
(3,093 puan) tarafından
3 numara canım 50 tanesi 26 TL
tarafından
Aynıymış bizim bezle minies alıyorum bende dört nunataya geçtik artık . Geçen bimden alicaktim cesaret edemedim güzelse bende alırım . Minies den memnunum ama her zaman gidemiyorum migrosa bimden almak daha kolay olur bana
(3,093 puan) tarafından
Valla canm ben memnunum bide bim her yerde var sen bilirsin cevrende kullanan varsa sana 1 2 tane  versin dene bebeğine pişik yapıyo mu diye
tarafından
Yok vanim ama gidince alırım denerim bı paket
(3,093 puan) tarafından
Dene canım insallah pişik yapmazda sende rahatca alırsın
(1,714 puan) tarafından
Öncelikle saglıklı sıhhatli büyütün cocugunuzu. Ben daha dogum yapmadım. Nasipse haziranda olacak. En uygun bez sizce hangisi ve kullananlar memnun mu
(3,093 puan) tarafından
Sağol canım sende Bi avazda kurtul rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ben ilk sleppy aldım canm sonra bim bezine aldım direk ama bim beziylede baslaya bilirsin ilk
(339 puan) tarafından
Kuzum çok uygun ve çok memnunum eşim aldı hep ama 27 civarı sanırım yanlışım varsa düzeltin kızlar
(339 puan) tarafından
Aynen bende sleepy kullandım ama durude gelmişti sonra bimden aldim çok memnunum
(339 puan) tarafından
Vede sızdırma olaylarina çok takılmayın balım bebisi takip etmek bizim işimiz zaten çocuk çişini yapınca rahatsız olutor hemen degsitiriyoruz durursa tabi sizdirir bence en ideal bez hani maddi acidanda destek diye düşünüyorum ıslak mendilide güzel bizim hiç yaramiz pisigimiz olmadı hamdolsun
(1,714 puan) tarafından
Aminn Cok tesekkür ediyorum sagolun. İlk bimin beziyle baslasam olur dimi.hani millet prima molfix fala. Diyor ya gerci ben hiçbir bezin fiaatı ı bilmiyorum ama. Eger bimin ki uygunsa direk bebege onu kullanmak daha iyi. Bosa fazla para harcamaya gerek yok
(339 puan) tarafından
Aynen bitanem sen al ilkin onu kullan bide neye alisirsa öyle gider hastaneden çıktıktan sonra zaten hep kaka yapacak minigin cart cırt birsuru bez degiscen :)))) en uygunu o kafanı karıştırma hiç baktın yara yaptı cozumu kolay zaten
(1,714 puan) tarafından
Cok tesekkür ediyorum sagolun. Bende bimden alacam. Haklısınız yeni dogan bebek sürekli kaka yapıyor:))
(339 puan) tarafından
Sende sağol tatlım Allah'a emanet ol hayırlı dogumun olsun inşallah :**
(3,093 puan) tarafından
Ben sleppy ıslak mendil kullanıyom canım 15 paketi 50 TL civiln İnternet mağazasında sadece bilgin olsun diye söylüyorum
(339 puan) tarafından
Yaaa tam tatlım tşk ederim
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Suan sari sanirim bizim kullandigimz☺️☺️☺️☺️☺️
(339 puan) tarafından
Aynen balım her ay değişiyor galiba farklı basım yapılıyor :)))
0 oy
(155 puan) tarafından
Hangi numarasini kullaniyosn ben 5 nunara sari ici
(339 puan) tarafından
Ben 2 tatlım hep değişiyor bana hep farklı denk geldi:))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 390 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Papatyacicegi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 456 göst.
13 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Merveee YE (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,094 göst.
11 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 397 göst.

411,465 soru

12,386,074 cevap

43,529 kullanıcı

Kategoriler

...