Neden aşık olduğumu bilmiyorum sadece aşığım seviyorum. Başkalarında bulamadigim bisey var onda beni çeken ama hala çözemedim.
Normalde sevdiğim yönleri çok merhametli, kin tutamayan, espirili, efendiligini koruyabilen, nabza göre şerbet veren, kıskanması, dürüst olması, yalanı sevmemesi, asla kötü alışkanlığı olmamasi biri olması. Ilk tanistigimizda konusmasi cok ilgimi cekmisti laz sivesiyle konusuyor cok hosuma gidiyor.
Ben kina günü aşık oldum ona .. Sevgiye aç bir insandım hiç sevilmedim ailede bile o geldi ve bana gün'aydı.. Şimdi bile hala ilk gün ki gibi seviyor beni e bende onu tabii ve nişanlılık sürecince bana ne söz verdiyse hepsini bire bir yerine getirdi vee hiç kimseye karşı ezdirmiyor beni bu beni ona daha çok bağlıyor. Rabbim onu başımdan eksik etmesin
Eşimle arkadaştık biz arkadaş olarak güvenirdim herkes tarafından da bilinen özelliği dir bu sakin anlayışlı ve ağır kişiliği vardı bu yönü nü severdim teklif etti normalde en az 1 yıl falan teklifleri kabul etmeyip süründüren bn eşimde kabul ettim biliyorum çünkü çok utangaç ortadan kaybolup gitmesin diye kaptım
4 yildir evliyiz hala sorgularim kendimi bilmiyorum
Valla biz görücü usulü evlendik ama iyiki evlendik kuzenimdi esim ama o antalyada ben aksarayda hic görusmuyoduk Allah onu iyiki karşıma cikarmis el ustunde tutuyo ben esimden raziyim öbür dünyadada Rabbim ondan razi olsun üzerime titremesi beni kendine bagladi diyebilirim.
(Bi maşallahınızı alirız)
İlk gördüğümde bakışına vurulduğumu hatırlıyorum sonra tanıdıkça aslında bende olmasını istediğim kişisel özelliklerin onda olduğunu farkettim beni tamamlayabileceğini düşündüm buda beni ona itti. Ve en önemlisi çocuklara benim gibi hayran hayran bakmasıydı Çocuk sevmeyen bir insanı sevemez diye düşünüyorum hâlâ da öyleyim
Annemi zaten hiç tanımadım hayatta değil, babam desen bizi umursamıyor. Eşimi ilk tanıdığım günden belli hem dost, hem anne, hem baba kısacası herşey oldu bana. Sahiplenmesi kimseye ezdirmemesi beni her halimle anlaması ve öncelikle tahammül etmesi her konuda. Onun kalbine aşığım ve hep öyle kalacağım
İyi çocuk .
Herseye ragmen bana sahip ciktigi icin ailesi istenedigi halde beni sevdigi icin.. düğünü me bile gelmeyen ailesine inat sikintilarla dugunumuzu yaptigimiz icin .. cok sukur..
1,486,500 soru
24,301,900 cevap
344,082 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın