Evden çıkmak istemiyorum resmen ya bütün tişörtlerim lekelendi terlemiş gibi süt lekesi heryerim. Dakka başı göğüslerim sızlıyor sızlarken fışkırarak süt akıyor durduramıyorum da oğlum emsin diye apar topar alıyorum kucağıma çocuğun üstü başı süt oluyor Anlamıyorum ne bu kadar süt yapıyor. Son 2 haftadır böyle. Göğüs pedi kullandım oda sırılsıklam tutmuyor. Destekli sutyen aldım onu takıyorum bi nebze içi süngerli tişörte geçirmez diye oda gogsumun altına doğru akıttı sağsam oğlum biberon tutmuyor içemez harap olur. Esim sutun bosa gidiyor hep diyor. Napıcagımı şaşırdım artık
Aynı durumdayız cnm hiç bir şey de içmiyorum fazla olsun diye bende senin gibi batıyorum hep hep sızlıyor gögüslerim Rabbım sutu olmyn lara versin
Bence Ramazana hazirlik yap sen o sutlerle
Fazla sutunu sağ dolaba at oruc tuttugun günlerde bebegine verirsin hem seni emdikce gücün azalmaz o zamana 3 4 aylik olur ya biberonla ya kaşıkla verirsin ben dolaba atiyorum fazla sutum olunca oruc tuttugum günler sutum kalmayinca onlardan vericem hem güçsüz kalmamis olurum küçük bir tavsiye :)
407,145 soru
12,220,132 cevap
36,814 kullanıcı