0 oy
414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (820 puan) tarafından
Eşim olacak insanla cumartesi alışveriş merkezine gittik kızıma ve bana bişiler alacaktık hatta onada takım bakacaktık önce kızımın alışverişini yaptım bu arada arkadaşları aradı beni acele ettirdi zor bela kıza bi iki parça bişi aldım eve geldi bizi bıraktı gitti geçen maça gitmişti hamlamış sağı solu ağrıyo bende giderken dikkat et filan dedim bide biliyorum geç gelecek üşütmesin dedim gece geldi yatağa girdi oda neee leş gibi kokuyo içmiş sinirden uykum kaçtı sabaha kadar kızımı ona yanaştırmadım iki gündür sürat asıyorum sadece emreder gibi konuşuyorum gıkını çıkarmadı bugün akşam işten dönünce kapıyı açtım hiç bişi demedim çok bozuldu her akşam hoşgeldin derdim surat asıyo bana sanki haklıymış gibi sonuna kadar haklıyım içmeyecekti o zıkkımı...

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet sonuna kadar haklısın 
(820 puan) tarafından
Bu konuda haklı olmak bile çok kötü keşke yapmasa bende haklı olmasam
tarafından
Sürekli yapar mı ilk kez mı yapti
(820 puan) tarafından
Bu ikinci oldu ilkinde yeni hamileydim yada ben ikinci sanıyorum belki arada yine oldu da ben anlamadım ya da iyi kamufle oldu artık güvenmiyorum ona
tarafından
Haklısın guvenmemekte izin verme yapmasin hiç iyi Bir sey degil
-Reklam-
0 oy
(2,021 puan) tarafından
Ben surat yapmam gider çatır çatır kavga ederim ve özür dileterek aynı şeyi tekrar etmemesi hakkında söz alırım .

bilmiyorum ama bana göre günlerce küs kalmak saçma geliyor   
(820 puan) tarafından
Niyeyse öyle bi ilişkimiz olmadı adam hep mesafeli ilk evlendiğimizde bile ben gidip ona sırnaşırdım çocuktan sonra iki yabancı olduk alışverişi başka bi zaman kesin yapicam ondan kurtulamaz
(2,021 puan) tarafından
Kocanla arana nasıl mesafe koydun kız ?
(820 puan) tarafından
Yurt dışında çalışıyodu 3 ay oldu kesin dönüş yaptı
(2,021 puan) tarafından
Hmm anladım canm artık normale döner insaAllah :))
(820 puan) tarafından
Keyfi bilir canım arkasından koşamam soğuttu kendinden
0 oy
tarafından
Biri bana sürat yapsa hoşuma gitmez yapma direk gerekirse kavga et anlamaz onlar haklı görürler kendilerini
(820 puan) tarafından
Haklı olduğumu bildiği için gık demedi herşeyi alttan alıyo normalde yap desem yapmayacağı herşeyi yapıyo

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 719 göst.
3 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (6,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 703 göst.
0 oy
29 cevap 1,440 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
19 Temmuz 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,771 soru

24,419,586 cevap

351,473 kullanıcı