0 oy
449 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar trendyoldan siyah inci marka pijama takimi aldınız mı?

3 Cevaplar

0 oy
(52 puan) tarafından

En İyi Cevap
Aldim.ben hatta suan ustumde urun guzel begendim. Otursun istiyorsan bedenini al genis  dursun diyorsan bir beden buyuk al 
(21 puan) tarafından
Hayırlı olsun.Trendyoldaki yorumlara baktım herkes çok beğenmiş dediğiniz gibi bir beden büyük alın dems.Ama hangi bedeni almam gerektiği konusunda emin değilim
(21 puan) tarafından
Otursun derken çok mu dar
(52 puan) tarafından
Kac haftalik hamilesin ? Ben 34 haftalik hamileyim M beden aldim.  Tabi Molina gore de bakmalisin lohusa zamanda giyineceksen bir beden buyuk al canim
(21 puan) tarafından
31 haftalığım hem lohusa hem de sonrasi için canım  boy 1.68 kilom şu an 78. Senin?
(52 puan) tarafından
Benim kilom suan 71 ondan rahat oldu. Tabi sen kilonu giydiklerini goz onunde bulundurarak iste. AMA rahat oldugunu soyleyebilirim. Dogumdan sonra kisa sortlu takimlari var ondan da istemedim dusunuyorum
(21 puan) tarafından
Xl rahat olur sanırım ben doğum sonrası zayıflıyorum genelde ama bir tane alıp deniycem.Yorum için teşekkürler
(52 puan) tarafından
Kalibi rahat ama memnun kalacagindan emin. Iyi gunlerde giyinirsin insallah
(21 puan) tarafından
Inşallah canım sağ ol ;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pijama almadım ama ürünleri güzel sıkıntı olmaz 
(21 puan) tarafından
Genel olarak mi siyah inci mi canım
tarafından
Yok kuzum genel olarak tüm ürünleri kaliteli ve güzel
(21 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(667 puan) tarafından
Siyah inciden degil ama baska markalardan almistim gayet guzeldi zaten begenmeyince iade edebiliyorsun siyah inciden ic camasiri almistim ama kaliteliydi 
(21 puan) tarafından
Teşekkürler inşallah güzel çıkar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 124 göst.
12 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 416 göst.
5 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esra1993 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 82 göst.
19 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (471 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mutlulugum6 (134 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,086 cevap

45,378 kullanıcı

Kategoriler

...