0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Kizlar merhaba, afyonda bi yer açmak istiyorum fakat buranın yabancısıyım. Afyonlular daha iyi bilir ne yok afyonda ne tutar acaba. Araştırıyorum bi yandan da sizinde fikrinizi alayim dedim :) 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Afyonluyum ama pek fikrim yok  ne gibi dusunceleriniz var ?
(3 puan) tarafından
Gorumcemle bebek spa merkezi düşünmüştük. Eşimde ayakkabı mağazası diyor
tarafından
Canım.bebek spa merkezi hic yok olabilir ama.merkeze biryere acarsaniz olur ayakkabi magazasi hakkinda birsey diyemiycem cok var cunku fazla kazanc elde edilirmi bilemem.ama spa hic yok tutar diye dusunuyorum
(3 puan) tarafından
Bana da öyle geldi canım. Hem spa hem eğitim merkezi diyoruz çünkü o da çocuk gelişim mezunu. Afyonda yok evet hatta baya araştırmıştım oğlumu götürmek için
tarafından
Evet canim yok.malasef insallah guzel yerlere gelirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun spa acarsaniz mutlaka gelirim :)
(3 puan) tarafından
teşekkür ederim canım. Haber veririm mutlaka :)
-Reklam-
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Cnm ben afyonkuyum ne gıbı bı yer açacaksın anlamadım Afyon merkez mı bu Arada
(3 puan) tarafından
Evet canım merkez. Valla bizde araştırıyoruz ne eksikse o olsun istiyoruz. Bebek spa merkezi olabilir gibi görünüyor bakalım:)
(2,858 puan) tarafından
Aynen cnm yok benim bıldıgım
(3 puan) tarafından
Evet canım bakacaz artık:)
0 oy
tarafından

Cafe başka bişey tutmaz :D

(3 puan) tarafından
Cafe baya maliyetli olur canım. Abim açmıştı ordan biliyorum
0 oy
tarafından
Canim bende afyonluyum akrabalar baya yeniliklere aciklar bebek spa merkezi ise yarıyabilir aslinda yada hamile ve bebekler uzerine bi magaza acabilirsiniz 
(3 puan) tarafından
Olabilir canım ama e ebebek ve civil varken nasıl olur bilemem
tarafından
Fiyat yonunden onlardan 5 tl az olsa cokda guzel olur ama is yani her yonden ihtimaller riskler var
(3 puan) tarafından
Bakalım canim hayırlısı
0 oy
tarafından

Yaaaa o değil dee, ben Azerbaycanliyim. Ayfon bizde bildiğiniz Iphone. Bende yorumlari okuyorum acaba ayfonda cafe nasil acilir bebek spa ne falan derkennn anladiğimda haykirdimm resmennn :D geberiyommm

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Spa çok mantıklı canım. Afyon da yok 
(3 puan) tarafından
Aynen canım bakalım hayırlısı:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 453 göst.
0 oy
21 cevap 627 göst.
0 oy
15 cevap 677 göst.
28 Nisan 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Emine S (17,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 410 göst.
4 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,824 cevap

38,300 kullanıcı

Kategoriler

...