3 aylık Bi kızım var hiç durmuyor napıcam artık gerçekten bilmiyorum karnı tok altı temiz gazı yok aglıyor hiç yerinde durmak istemiyor uyku dışında hep huysuz hep aglıyor bişeyide yok doktor duzelir diyor nerde 4 aydan gün alıyoruz cocuk aynı ne temizlik ne yemek yapa biliyorum dogru dzgn nede uyuya biliyorum nasıl yorgunum anlatamam her gün basit yemek yapıyorum bugun börek yapıyım dedim yogurdum hamuru uyandı ve durmuyor kafayı yicem hamur eskiyor tasacak artık mayalı çünkü napıcam ben çocga şuan ayagımda sallıyorum öyle sustu biraz kafayı yemek üzereyim artık sanırım bende hata var artık öyle düşünüyorum ilk bebeğim bide ben anne olamıyorum galiba onu susturamiyorum artık sinirimden kendime zarar veriyorum ya resmen sacımı basımı yoluyorum kendimden cıkarıyorum acısını benim gibi Bi annesi oldugu için çok sanssız bebeğim
Canim asla boyle.dusunme annelik kolay degil biraz zamana ihtiyacin var mutlaka bebegin sana alisacak. Sirtina masaj yap hafif ovala saclariyla oyna kafasini oksa huysuzluguna care bulmak icin biseyler dene. Ne kadar cok yorarsan okadar cok uyur sana ihtiyaci var sadece uyuycak diye bekleme biraz zevk al onunla vakit gecirirken. Kendinede kizma herkes boyle
Canım muhtemelen bebegın stresını fark edıyor ve o da stres oluyor o agladıgında elın ayagına dolasıyosa bıl kı stresının farkına varıyordur bebegın.Onunla sakın sakın konus bebek anlamas deme.Bu rutınınız olusmamıs sanırım bebek ondan da huysuz olabılır.Sen kotu bı anne degılsın sadece daha bırbırınıze alısamamıssınız o kadar umarım bı an once duzelır
Cnm ben böyle diye biliyorum ve inanıyorumda buna
1,486,291 soru
24,299,155 cevap
343,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın