Evde köpeğimiz var dün biraz yalnız bıraktık halama gittim ben eşim de arkadaşlarına gitti döndüğümüzde ev felaket haldeydi koltukların altını kemirmiş yırtmış filan tabi ben her zaman diyordum odasına alıştıralım diye eşim beni dinlemedi evi de o halde görünce delirdi tabi. bugün vercekmis birine 1.5 2 ay önce verse sesimi cikarmazdim cunku beni de çok yoruyordu tahammül edemiyordum ama iyice alıştım eşimden daha fazla onunla vakit geciriyorum hal böyle olunca da dünden beri kendimde değilim. gece ağlamaktan sabaha kadar uyuyamadım hala da ağlayıp duruyorum engel olamiyorum bebeğim de anlamış gibi tekmeleyip duruyor. ama cidden veremem ben kimseye gözümden sakınıyorum eşimle de konusmuyorum madem verecekti neden aldı o zaman o da bir can sonuçta ve ben cidden çok bağlandım çok üzgünüm hala da :(
Insalah vermez. Üzücü bir durum sahsen benim basima gelse bende cok uzulurdum yer gok inlerdi sesimden vermemek icin. Dedim gibi insallah vermez arada yaramazliklari oluyor cocugu gibi dusunsun oda duvarlari boyuya bilir onuda mi vericek sen bu sekilde sor bakalim ne dicek
Tabi siz kendi alışkanlığınızı düşünüyor üzülüyosunuz ya o köpeğin alışıklığı ve duyguları ne olacak.. Hayvan hakları savunucuları olarak önce hayvan diyorum.
Canım üzülme alisirsin çocuğun olunca daha da zorlanirsin emin ol öyle hırçın bi köpekse bebeğinize de zarar verebilir alisirsin bebegin gelince unutursun bile
Hatirladm seni canim. Bi ara sen dayanamiyodun demi :)) uzuldum ne diyeyimm.. bi disiplin olmazsa malesef bas etmek zor oluyor keske senin dedigin gibi odasina alistirsaydin. Bu tarz egitim konularini sorumluluk alan kisilerin belirlemesine izin vermek gerek aslinda.. insallah senin uzuldugunu gorunce vazgecer esin..vazgecerse egitimine karismamasini soyle ve dedigin gibi odasina alistir rahat edersinn
Hayvan sahiplenmek bana gore evlat edinmek ile ayni. Eşiniz kurumdan evlat edinseydi o çocuk evi dagitinca başkasına verelim bu ne boyle diyebilir miydi ? Keşke bu açıdan baksa bir de :(
Insan alisinca zor ya aileden biri oluyo hayvanlar. Bizimde muhabbet kusumuz var konusuyor ve surekli bizimle. Tuy cok dokuyo ve yeminin kabuklarini kafesten disari atiyor esimde verelim dedi izin vermedim. Bide cocuklarimin isimlerini falanda soyluyo kiyilirmi ona hic masum sey ♡♡♡
1,491,829 soru
24,377,316 cevap
348,418 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın