0 oy
752 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Süsleri nereden alicam ,evim çok küçük perdelerin önünde kanepeler var bos duvar yok,masa yok , yardım edecek kimse yok ,süsler için guvenebilecegim site yok,pastayi nereye yaptiricam,hangi süsleri alicam ,ne gerekli , internette olan balonlar göründüğü kadar parlak mi , hatıra hediye olarak ne vericem misafirlere  puffffff.....:'(KİZLAAARRRR. ANLATİİİİİNNNN :ermm:

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

1. Bence fabrikadan cikmis gibi herkes gibi kutlamak zorunda degilsin. 
  2. İkincisi dogum gunleri senin evladinla gecen bir yilini ilk yasini kutladigin en onemli gundur misafiri mutlu edecem diye oylesine ozel gununu heba etme her ne yapsan bi kulp bulacaklardir
  3. Guzel bi pasta yap ya da yaptir kendine bakim yap kuafore git fön cektir aciksan, esin anne baba sen en yakinlarin guzelce kutla hos sohbet bitti gitti tamamdir. 
  4. İlla suslemek istersen renkli balonlar al tavandan sarkit resimlerde hos cikar
  5. Kimseye hediye verme bir paket kedi mamasi al paketle herkes cocugun cocugun icin bi hayv andoyursun masraf yapmayim diyorsan yada durumun yoksa
  6. Boyle ozel gunlerde dunyanin masrafi yapiliyor ne yapan mutlu ne gelen mutlu cocuk zaten anlamiyor dogum gununu enguzeli kendini yormadan sevdiklerinle gecirdigin bir gun. .
  7. Allah uzun guzel omur versin canim❤️
(7,117 puan) tarafından
Ha haa kedi mamasi mi valla ben yapsam kesin nesguik falan sanar yerr millet
(776 puan) tarafından
Benim zatn 2 kedim var etrafimda herkes de ya sokakta ya evde kedisi var surekli de veririz zaten guzel fikir aklina bin yaşa bence abur cubur sanılmasın diye ustune keçeden kedi falan yapistirilabilir uyarirsinda bir sikinti olmaz
tarafından
Simdii resmi paylasiyorum canimmm  boyle yazi cikarttirabilirsin ( Eymen kusum ) sen de bak canim
tarafından
Paylastim canlar
(44 puan) tarafından
Bende katılıyorum sırf gösteriş için günlerce ugrsiliyir ve çocuk bundan haberi bile yok zaten insanlar herşeyden bı kusur bulur üç çocuğum var mütevazı şekilde kutladık bı fotoğraf tamam israf geliyor bana bı fakire versen o masrafı belki şu çocuğu korur bu benim fikrim tabi yapanlara saygı duyuyorum
-Reklam-
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Hemen www.kedi7.com sitesine giriyosun.

En ucuza hallediyosun
tarafından
Oylemi gerçekten mi:(
(776 puan) tarafından
Aldim ss 6 ay sonra bende ayni dertten muzdarip olacağım
tarafından
6 ay önceden mi aldın ne acelen vardı :)
(776 puan) tarafından
Yok kiz daha almadim siteyi unutmayayim diye ekran fotoğrafı cektim :)
0 oy
tarafından
netten büyük sitelerdeki balonlar gayet ucuz ve parlak fotomagnetten herşeyi alabilirsin çok uygun
0 oy
(984 puan) tarafından

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :'(

Bi an bu gelecek diye düşündüm 

tarafından
Anlamadım valla
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Valla ben kimseyi çağırmayacağı m nasılsa anlamıyor eşim ben ve kedimiz kutlama yaparız yeter 
0 oy
(774 puan) tarafından
Vala benim evimin salonu da küçük. Sadece kayınvalidenleri  çagırsam kızları  torunları toplam 10 kişi.. kendi ailemi saymıyorum bile.. o kadar kişiyi alacak yer yok. O yüzden cafede yapcaz. Sadece pasta kesicez. Kimse kusura bakmasın. Oturup pasta börek yapamam kimseye. Kızıma kıyafet aldım sadece pasta siparişi vericem.Yeter 
tarafından
Mantıklı:)
0 oy
tarafından

image

iste boyle yapabilirsin

(776 puan) tarafından
Harikasın  allah hayrini kaabul etsin
tarafından
Fiyatı ne kadar nerde satiluyo böyle ambalaj ile
tarafından
İnstagramda kedimamasihediyelik etiketiyle aratip bakabilirsiniz canimm
tarafından
Tamam canım sağol bence en gerekli en güzel hediye
0 oy
tarafından

Ya kimseyi eglendirmek zorunda degilsin ki kendi ailen arasinda kutla bi pasta yaptir guzel bi masa hazirla sadece en yakinlarini cagir bikac susleme yap masanın etrafina yeter resimler cekilirsiniz hatira kalir kimi ne yapacan 

0 oy
(2,039 puan) tarafından
Kuzum bu kadar niye gerildin imkanın dahilinde yapabilirsin bende yaptım ama öyle büyük bi parti gibi değil sadece aile arasında oldu resimli pasta yaptırdık pastaneye elimden geldiğince ikramlik hazırladım kızıma normal bi elbise giydirdim birkaç balon ve iyiki doğdun Aslıhan yazısı aldım aksesuar satılan yerden gelenlere hediye filanda vermedim sonuçta onlar doğum gününe geldiler onların hediye getirmesi gerekiyor ha getirmeyen de sağolsun sonuçta önemli ola beraber olmak kızıma bi fotoğrafta olsa hatıra bırakmak 
0 oy
(389 puan) tarafından
Canım benim oğlumun cuma günü ilk yaş doğum günü ama alamayacağı birşey kendim için yapıp o kadar masraf yapmak yerine ben o para ile çevremdeki durumu olmayan bir ailenin bebeğine yardım edeceğim. Oğluma her yaş gününde bir kardeşini sevindirme öğreteceğim paylaşmayı en ufak halinden öğrene öğrene büyüsün.

Bence bu doğum günleri bizler için oluyor bebek birşey anlamıyor ama içinde böyle bir hayalin varsa içindede ukte bırakma 
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Hangi şehirde oturuyorsun 
tarafından
Kayseri
0 oy
tarafından
1 pasta aldık ailecek yedik hala dedeler vs.. 

Onca harcayacağım parayıda bağış yaptık aşeve ve deprem için afada... 

Gereksiz bebiş anlamayacak sıkılacak büyüklerin eğlenmesi olacakmbunca koşuşturma iater yaparsın o ayrı ama bak sana bile stres olmuş,keyif değil. 5 yaş sonrası anlıyor çocuklar böyle şeyleri o zamanlar bu şatafatta yapsanız daha iyi olur sanki, nacizane görüşüm. 

Balon setleri var n11 de felan ve gayet iyi oluyor alanları duymuştum. 
tarafından
Bizde öyle yapalım ya mantıklı ona harcayacagim parayı da yoksul birinin bebeğine harcayim
tarafından
Ne güzel kalbin var maşaallah. Bu kadar istekli sorulara rağmen anında fikrin değişti. Ama inanki onun içine verdiği hissiyat 5 kutlamada edinilmeyecek birşey. Ki bebeğine muhteşem hediye bırakıyor olacaksın. Yanlış anlayıp terslemediğin için farklı düşüncemi ayrıca teşekkür ediyorum.
tarafından
Niye yanlış anlayim ki canım  sen diyince dang etti kafama ne gerek var 2-3 fotoğraf için bu kadar satafata  millet yiyecek bisey bulamazken nedir bu doyumsuzluk...

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 291 göst.
0 oy
4 cevap 206 göst.
0 oy
11 cevap 243 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
5 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (384 puan) tarafından soruldu

404,150 soru

12,107,507 cevap