0 oy
704 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar oglum 10 buçuk aylık oğlumun beşiği ayak ucumuzda beşiğe koysam sabaha kadar uyur ama uzun zamandır yanımda uyuyor beşiğe koyunca kendimi suçlu hissederim ....ne bilim sanki oğlumu  yapayanliz uyumaya mahkum edecekmisim gibi geliyor:'( ya resmen o değil ben alistim yanımda uyumasına:ermm: offfff bisey diyinde ikna olim :D

11 Cevaplar

0 oy
(518 puan) tarafından
Benimkide 11 aylik hem ayri odadayiz esimle hemde besiginin yaninda yatıyoruz yinede besigine koymuyorum koyamiyorum :)))
tarafından
soyle bir baktim da yine acaba bazen bebekden ayri uyuyoruz bazen de besiginin yaninda uyuyoruz  mu demek istedi ama son cumle yine isi bozuyor besigine de koymuyoruz die yok anam yok nerden baksan olmuo =D
tarafından
Elli kere okudum herhalde:)
tarafından
ahahahha =D
(518 puan) tarafından
Ay kizlar :))) esimle ayri odada yatıyorum 11 aydır. Oglumun odasindayuz ama besigine koymuyorum odasnda olmamiza ragmen yere yatk atiyorum birlikte yatiyoruz
tarafından
Anlamis bulunmaktayım:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende beşiğe koyunca tekme atıp duruyor yanıma alıyorum benimki de 10 buçuk aylık
tarafından
30 nisanda doğdu seninki:))
tarafından
29 nisan canım:))
tarafından
29 nisanda sancilandim sabah 5 te doğdu :D
0 oy
(657 puan) tarafından

Valla iyi halt ettin :D simdi alisti bana besikte yatmiyo ve 22 haftalik gebeyim :D bence alistir zor olur sonra sana 

0 oy
(136,902 puan) tarafından
Benimki 1 aylik besigi dibimde ooff bende kiyamiyom yanima almak istiyoma ama korkuyom yaa
0 oy
tarafından
Düşerse allah muhafaA görüşürüz o zmn seninle. 7 aylikken dustu yanımda uyurken 

Simdi 3 tane sunger yatak aldm salonda yatiyoeuz.

Onlemini al sende
tarafından
Tulumda duvar tarafında yatiyor
0 oy
(758 puan) tarafından
Aynı ben bide benimkinin beşiği baş ucumda 
0 oy
(636 puan) tarafından
Benim oğlum 9 aylık olucak. Sadece ilk 2 ay aynı odada kendi besiginde yatti. Sonrasinda hemen ayırdım. Iyi ki de oyle yapmisim. 1 kere bile alip yanimda da yatirmadim hep besiginde yatti.  Bastan alismasi iyi oldu. Odasinda hic korkmuyor uyanınca aglamiyor bagiriyor almaya gidiyorum :)
tarafından
Nasıl duruyorsun sesini uyurken bide tutunup kalkmiyormu
(636 puan) tarafından
Ben uyku uyuyamiyorum zaten dogru duzgun yarı uyanik uyurum hep. Bizim evin planı uzun koridor falan yok odalar hep girisin etrafinda.  O derin nefes alsa bile hemen uyanir gider bakarim. Oyuzden sorun olmuyor. Uyaninca beni alsın diye bağırır zaten ben onun uyandigini anlarim annelik ic gudusu herhalde. Sabah ben uyanirim acaba uyandimi dememe kalmadan benim paşa bagirmaya baslar :)
tarafından
Benim basımda davul çalsa uynmam :))
(636 puan) tarafından
Iste kisiden kisiye degisiyor uyku :) bi de benim oglum dogdugunda yogunbakımda yatti  asiri hassasim o yuzden. Onun da etkisi var. Simdi bir de sünnet  ettirdik. Bir kulagim hep onda
tarafından
Hmm kac aylık yaptırdınız narkoz verildimi kaç gün kaldiniz hastanede daha daha:D
(636 puan) tarafından
Gecen  cuma oldu  sakinlestirici veriliyo narkoz yok. 20 dk sürdü ameliyatı lazerle kesildi estetik dikis var  sargı bezi falan da yoktu.ameliyattan ciktiktan 5 dk sonra falan kendine geldi.ameliyattan 2 saat sonra ciktik hastaneden.  Ilk gun cok zor gecti evde cisini yaparken cok cani yandi ama simdi duzeldi. Iyi ki kucukken yaptirmisiz.
tarafından
Sakinleştirici uyutuyor mu peki cnm
(636 puan) tarafından
Uyutuyor tabiki. Ameliyat bitince beni tekerlekli sandalyeye oturtum oglumu kucagima verdiler ordan odamiza cikardilar. Odaya cikana kadar kendine geldi. Cok korkuyodum ilk ameliyathaneye oglumu biraktigimda cok agladim ama cok kolay ve guzel gecti.  Ameliyathanede ısıtıcının altında üstünde uzun kollu zıbınıyla oldu ameliyatını.
tarafından
Hmm cnm son olarak devlet hastanesi nde mi oldu özelde olduysa fiyat :)
(636 puan) tarafından
Özelde oldu 1000 lira. Ama diger ozeller 500 600 e de yapiyor. Biz doktor cok iyi diye ona gittik. Oglumun pipisinin sunnet derisinde darlik vardi o da catlak yapmisti. Baska doktora guvenemedik.
0 oy
(52,312 puan) tarafından
buyudukce zorlasiyo canim bizimde yerinde yatiyodu azi dislerinde bazaya alisti.donup duruyo bi yerine bisey yapcaz diye korkuyoruz 
0 oy
tarafından
Ya bence abartıyorsun koca adam olmuş artık ayırmanın vakti geldi büyüdüğü zaman daha çok zorlanırsınz bu sefer sen bırakmak istersin o alışır haa
0 oy
tarafından
Ya eşimde odasını ayıralım diyor ben yapamıyorum ya cesaret edemiyorum yalnız kalmasına gönlüm el vermiyoooo
0 oy
tarafından

Buse 6 yasinda hala yanimda yatiyo tek yatmasina kiymiyorum 

tarafından
Salona kovuyoruz onu bazen bizimle yatiyo  sigiyoruz yaa kocaman yatak
tarafından
Ahahahaha:D
tarafından
:)))) ne guluyon kizz napiyim  o daha kucuk korkar üstü falan acilir gece ama o koca adam bisey olmaz ona  :)))
tarafından
Kız araniza soğukluk girer Allah korusun bazen salona gidiyor arkasından gidip kolundan tutup getiriyorum =D
tarafından
Yok kizz bisey olmaz ya   :Dddf

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 305 göst.
0 oy
14 cevap 724 göst.
23 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde seydoskoo (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 234 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy