0 oy
998 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ilk neye aşerdiniz? 

Ben portakal aşerdim ama olmadığı için meyve suyu içtim))))

34 Cevaplar

0 oy
(6,678 puan) tarafından
Saka gibi ama cips
tarafından
Hamilelik bu canm her an her şeye aşere bilir)
(6,678 puan) tarafından
Aynn cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Pek asermedim ya ilk mürdüm eriği rüyamda görmüştüm canım istemişti eşim almıştı . 

Genelde eşim dışardan biseyler söyleyip aserdim diyodu babalar da aserer ne var yani diyodu canı bişey istese :D

Bazen de hiç bişey asermiyosun ki bizde faydalanalim diyodu

tarafından
Eee haklı adam sende yalancktan aşerseydin ya)))
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Kele paçaaaaaa :D
tarafından
Ayyy onu nasıl yedin kız )))
(3,115 puan) tarafından
Normalde de çok severim deli gbi de yerim kz :D
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Hiç sevmediğim ağzıma vurmadigim karpuzu almak için kaç yer gezdik ve 4/1ini 40 liraya mi ne almistik daha yeni çıkmaya başlamisti her uerde yoktu olsa da çok pahali idi  kana kana yemiştim daha sonra yine ağzıma vurmadim enteresan bir şey gerçekten... ve devamında sürekli kıymalı şeyler canım çekti nerdeyse dokuz ay kıymalı pide yedim bir de domates peynir yedim yemek hiç yemedim . 
tarafından
Yalnız değilmişim ))) benimde hiç yemek yiyesm gelmiyor domates peynir meyve olsun bol bol yiyim
0 oy
(422 puan) tarafından
Benimde ilk portakaldi ;)
0 oy
tarafından
Ayyy çook köpük helvası istemiştim eşimi bayaa iş dönüşü aratmistim bulamadı yazık adam eve eli boş gelmişti 1 kaç gün sonra kendim aramaya çıkmıştım pazarda bulmuştum:)))
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Kiraz bir de incir hamilelik boyunca bu ikisi Dısında bısey asermedım onlarda da mevsimi degıldı.. He bide aklıma bı tatlı gelmstı bes dk snra komsum cat kapı getirdi sok oldum oglum ıcın geldın demıstım.. Ramazan sofralarında davetlere giderdik orda da o gun aklıma ne geldiyse sofrada gorırdum bebegım nasıplı olcak der sevınırjm
0 oy
(492 puan) tarafından
Şeftali aserdim mevsimi değildi pakette kuru şeftali buldu eşim onu yedim :)
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Karpuzzzzzz ☺️☺️☺️
0 oy
(96 puan) tarafından

Cacık ve hardal:D

0 oy
tarafından
Karpuz.. ama mevsiminde değil malesef, çıktığı anda yicem bissuruuu :D
0 oy
tarafından
Saat gecenin 3'ünde acılı adana kebap ve turşu suyu  aşermiştim
0 oy
(616 puan) tarafından
Mevsiminde yoktu ozaman suandada yok hic aoylemiyim kmsenin gunahna girmiyim ben dogum yaptiiim :) esim hamile manavi buldu 10 tanesine 50 Lira verdi . Ama ruyamda bike yedgmi gormustm ve uyandigmda tadi agzimdaydi :)
tarafından
Ben ne aşerdiyini anladım... severim onu bekliyorum zamanı gelsede yesem)))
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Şalgam suyuu

İlgili bir soru bulunamadı

411,671 soru

12,392,861 cevap

43,916 kullanıcı

Kategoriler

...