Icimde zerre korku yok ne kadar fazla post açılmış..
Bugun korona virüsü değil bizi öldürecek olan azrail a.s dir virüs sadece bir sebeptir. Virus olmaz kalp krizi olur o olmaz baska bir şey ölüm her an ensemizde zaten ben azrail as dan daha doğrusu onun emirberi Allah'tan korkuyorum. Inna lillahi ve inna ileyhi raciun hepimiz sonunda ona dönmeyecek miyiz zaten?
Neden bu korku panik?
Olmekten korkuyorsak bu bugun olmazsa bir gun mutlaka olacak bunun için korkmak yerine elimizden geldigince caba göstermeliyiz.
İnsanlar ister istemez panik oluyor tedirgin oluyor , tabiki can çıkmayan bedenden umut kesilmez
Bende korkmuyorum Allah birdir kaderde birdir degismez egerki kaderimizde o yolda ölmek varsa zaten önüne geçemeyiz kaderimizde yoksada zaten bosuna korkmus oluruz bunu bi hatirlatma varsayip tovbemizi edip imanimiza dort elle sarilmamiz lazim ölüm zaten var bu bi gercek hickimse bilemez ne zaman olecegini son olarak bi espiri katmak istiyorum
Parasi cok olan pazardan
Imani cok olan mezardan korkmazmis
Haydin selametle
Bi gun Ezrail a.s Allah c.c yanina gelir ve der:
Ey Rabbim! Yer yuzundeki her kes, onlarin canini aliyorum deye benden nefret edecekler..
Rabbimiz buyurur ki: Sen canini sıkma, Ben oyle bi sekilde emr edicem ki Sana, hiç kimse demeyecek ecelden öldu deye...
Yani anlayacağimiz şu ki: bi kimse vefat ettiğinde, Allah kaderini bura kadar yazmiş demez, hep neden vefat etti deye sormaya başlariz... kalppp
1,493,024 soru
24,395,171 cevap
349,678 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın