0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Artik yeni dizilerde ve tüm dizlirde uygunsuz görüntüler çıkmaz İnşallah zina bı nebzede olsa kısıtlanır belkide olmaz inşallah 

Temizlik bilmeyen dış ulkeler de temzlk ürünleri reyonlarini bosaltyomus onlarda temiz olmayi öğrendi çok şükür

Ayrıca tedirgin olan arkadaşlarım zaten alnimiza kaderimiz yazılmış ölüm saati vaktimiz ne bidakka geri ne bı dakika ileri  yiyecek ekmegimiz suyumuz varsa Allah'ın izniyle bişey olmaz nasipten öte yol gitmez

Bizler temizliği bilen milletiz düşünsenize her vakit için abdest aliyoruz ve burnu eli günde beş vakitte yikiyoruz korunmak içinde bunu diyolar zaten biz bunu zateb yapıyoruz ayrıca  her mevsim icn ayrı temzligmz var bikerem:Dbahar temzligi kis tmzlgi vs korkmayin bacilarim bize çok gelmez bizim temzligmz kocasavar:) evellallah bu virusude savariz:))

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Katiliyorumm <3kalpp

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bravoooo :)))
0 oy
tarafından

Amerikada okumus bir arkadaşım anlatmıştı;

Bir gun otobüste giderken bir suyun akıp geldigini gördüm nereden geldiğini bilemedigim bu suyun insan idarari olduğunu öğrendim dedi ve orada öyleymiş geldiği zaman yapıolarmis neresi olduğu farketmeden.

Ve biz yağmur yağdığında toprak kokusunu içimize çekebilmek için camlari açarız orada camları kapatırlarmış şehir idrar kokarmış..

Yalan soylemeyecegine cok emin olduğum bir kişi anlatmıştı dehşete düştüm ne kadar pis insanlar diye ama temizlik imandandır..

tarafından
Ay iğrenç ya ben bu çine diyecek bir laf bulamıyorum artık ülkeyi temizlemek icin atese vermek lazim
(4,852 puan) tarafından
Hakkaten ettiklerini buluyorlar zalimler şimdi de uğraşsınlar bakalım uygurlarla
tarafından
Hic üzülmüyorum müstahak pisliklere
tarafından
Ne pisler yaa igrencler en çok kaybı neden verdikleri belli ama tek faydalari ölüleri yakiyolarmis ya hava temzlenmis haberde çıkmıştı pis cesetleri ise yaradi
tarafından
Işte günahkarları ancak ates temizliyor
0 oy
tarafından
Çok mantıklı, herşeyden öte savaşlar falan saçmalık, Allah bir musibet indirince nasıl İngiltere Amerika da İtalya da İran da çaresiz kalıyor görmüş oluyoruz.. 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Bence insanlar daha çok imana gelecekler Allahı daha çok hatırlamaya başlayacaklar Allahım bizi korusun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
24 Mart 2026 Diğer kategorisinde Annelikhisiyati (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 260 göst.
19 Mart 2026 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,507,788 soru

24,610,892 cevap