0 oy
838 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,756 puan) tarafından

Hastaneye gittim kan verdim 3296,36 e değerim dusmus kurtaj oldum du. O lana kadar baktrckmsm enfeksiyon için tekrar ilaç yazdı onu alıp kullanmak zorundayım 

Bugün naısl bir gündü anlamdm valla:/

Sizin nasıl geçti gününüz kizlar?? Görüpte geçenlere selam olsun ahahahah :))

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla iyilik gülüm cok gecmis olsun 

tarafından
Oyle valla gecmek bilmedi sabahtan beri biraz agladim biraz uyudum parol kullandim gecmiyo bi türlü
(3,756 puan) tarafından
Sıcak su yap kaba koy kafanı köy etrafını kapat buharını içine çek canım 5 dk en az durabldgn kadar dur yavaş yavaş içine nefesini çekip ver snra ilaç iç karanlık yerde uyu cnm
tarafından
Tamam canım ortaligi toplim denicem sagol gülüm
(3,756 puan) tarafından
Inşallah bir faydasını görürsün papatyam rabbim şifa versin inşallah:((
tarafından
Sagol canimm  :***
-Reklam-
0 oy
(164,222 puan) tarafından
Cok gecmis olsun sana cnm ben yorgunkuktan oluyom suan ama benim oglan uyumuyo gene
(3,756 puan) tarafından
Saol sevdam♡

Bende beynim dopdolu oldu valla:( uyumak isterdim en azndn sessiz ce yatıp uzanmak ama kızım uyumuor:)

Bu zaman ki cocuklrda bi anormlk var bence uyumuolr:))
0 oy
(962 puan) tarafından
Bugun bahar temizliği yaptim çok şükür bitti off her yer misss
(3,756 puan) tarafından
Ooohh miss valla o temizlk kokusunu severm:)
(962 puan) tarafından
Valla eşim benden çok sevindi geldi her yer mis of diyo haz gelmiş şükür bize diyoo :dd
(3,756 puan) tarafından
Erkekler bayılır zaten temiz eve benim kide çok sever:)
0 oy
tarafından
Oglumla sutten kesme savasi veriyorum :/

Gecmis olsn bu arada tekrardan
(3,756 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim allah razı olsun geçicek inşallah unutmak mümkün değil ama unutmak istiorm bugünleri:(

Çok mu zor geçiyor canım?
tarafından
8.gece bu gece ve hala cok huysuz :(
(3,756 puan) tarafından
Nasıl yaptriorsn bacım gogusune birşey sürdün mu
0 oy
(10,037 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım, benimde bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum 2 hafta önce.. kan değerlerine neden baktırdın ki, kürtaj olduktan 1 hafta sonra kontrole çağırıyor doktor zaten. Antibiyotikte direkt yazıyor canımm. 
(3,756 puan) tarafından
2gun snra gel beta ya bakilck denildi yazdı kağıda 2 günde bir gelip baktrckmsm 0 lana kadar baktrmam lazimmis cnm. Yazdı taburcu ederken ama ben almdm di enfeksiyon oldum mecbur alıp kullancm artık.
Bende boş gebelik geciriormsm canisi belkide bebek ölmüş kalp atışı yok denildi ayniyms

Geçmiş olsun canım benim çok zor bir acı:(
(10,037 puan) tarafından
Onu kesin kullam canım enfeksiyon kaparsın Allah korusun. Kullandim ben gittim kontrole iyi geçmiş şükür her şey. Teşekkür ederim canım benim, çok zor gerçekten ama hayırlısı böyleymiş yapacak bir şey yok:(
(3,756 puan) tarafından
Rahimi kaplar dedi kullan dedi aynen mecbur kullancm artık kizim için iyi olmam lazım

Öle tabi  herşeyin hayırlısı ni verir rabbim hazır değildim istrmiordm ama boş gebelik dedgnde keseyi grdgmde canımdan can gitti :( herşey oldu bitti bi anda snradan iyice dank etti çok uzuluorm:((
0 oy
tarafından
Bende bebegimin yavas yavas dususunu bekliyorum canim cuma gunune kadar tamamen duserse kurtaj olmam insallah acı bi bekleyis cunku :(
tarafından
Susmak zorundayimyakip kavursada  aglamamaliyim oglum anlarsa dunyasi yikilir canim rabbim yardim etsin bizim gibi olanlara :(
(3,756 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah canisi :(

Kaç aylık canım oğlum benim kızım 15aylik
tarafından
Canim benim oglum 12 yasinda kendinide okadar hazirlamistiki zaten aglayarak dua ediyodu kardesim olsun diye kucuk olsa bisekilde atlatirdim ama suan hamile degilmisim kist varmis oda hamile gosteriyomus testlerde diye bisey uydurdum onada cok uzuldu ama en azindan kardesin karnimda ölmüş demedim onu deseydim yıkılırdı :(
(3,756 puan) tarafından
Aay canım benim ya büyükmüş valla iyi etmişsin olr demekle canisi allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zaman da hamile kalirsin sağlıklı sıhhatli kucgna almayı nasip etsin inşallah
tarafından
Hayirlisi canim insallah
0 oy
(88 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım valla gün bol bol sancılı geçti 
(3,756 puan) tarafından
Saol canım geçicek inşallah unutmak mümkün değil ama unutmak istiorm bugünleri

Sen kaç haftalisn cnm
(88 puan) tarafından
Rabbim o gücü veriyor canım çok zor ama yapicak bir şey yok  29+2 günlük hamileyim
(3,756 puan) tarafından
Öyle tabi canım kizim var rabbim onsuz hayat yasatmasn bize

Yarilamassn yolu canım maşallah :)♡♡
0 oy
tarafından
Evime geldim cnm uzun zmndkr annemdeydim iznimizi kullandık baya bir temixlşk yaptım çok yoruldum çokkk 
(3,756 puan) tarafından
Kolay gelsin mis gibi olmustur evin güle güle kirletin :)  :*
Bende ailemdym hastane git gel yapicm bu aralar bakalım evime gidicm haftaya bende
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Valla yemekti işti kızdı derken aksam oldu :D 
(3,756 puan) tarafından
Veee Hiç birşey anlamdn günden dimu :))
(22,057 puan) tarafından
Aynen valla hergun aynı şeyler
Sanada geçmiş olsun bu arada canim
(3,756 puan) tarafından
Aynen canısı valla bendede ole geçiyor evimde iken dört duvar arasında kafayı yiorm skntidn

Saol canım benim geçicek inşallah unutmak mümkün değil ama unutmak istiorm bugünleri
(22,057 puan) tarafından
Rabbim kolayını verir kuzum bol bol dua et bundada vardır bir hayir
(3,756 puan) tarafından
Var var kuzum ben bundan cikaracgm derslerimi cikrttm ve birdaha yaşamak iatmeiorm gebe kalmak istemiorm kurtajida gördüm ya ben de iyice korku oluştu ve iki çocuklu hayatın altindn kalkck güçte değilim bunu iyice anldm
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun..:/
(3,756 puan) tarafından
Saol ceydam nasilsin
(9,647 puan) tarafından
Ceyda değil be canım nasıl olayım :D
(3,756 puan) tarafından
Kimdim peki :)??
(9,647 puan) tarafından
Neysem tanımadın beni çektim gittim trip ata ata posttan :D
(3,756 puan) tarafından
Ya biri daha var ben onun seni hep karistriorm kbkma yaa :)
0 oy
(3,976 puan) tarafından

Bak ben nabiyom:angel:

image

(3,756 puan) tarafından
En sevdgm şeylerden biri boyama:))
0 oy
tarafından
Her zmana ki gibi çocukla geçiyor tatlım 24 saat kuala gibi bana yapışık yemegimi bile kucagimdayken yaptım . Çok mizmiz yemiyor uyumuyor beni yaşlandırdi bu kız . 

Geçmiş olsun sana kuzum inşallah gün geçtikçe daha iyi hissedersin kendinj 
(3,756 puan) tarafından
Sorma valla bacım benide bu kız yaslandirdi:/ :) gece uykusu yok uyku düzeni yok ah ah
Senin işin de çok kuzum çok yoruyor valla heleki tek bakiinca :((
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendine enfeksiyon galan kapma
(3,756 puan) tarafından
Saol canım benim:*

Idrar enfeksiyonu oldum snrm ilaç yazdı onu alicm cnm
tarafından
Allah sifa versin kuzum geçer inşallah
(3,756 puan) tarafından
Amin Inşallah canım benim saol allah razı olsun
tarafından