0 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından
Kızlar 2 haftadır temizlik yapıyorum :( artık çok yoruldum bir türlü bitmedi. Karnımın aşağıya indiğini hissediyorum herhangi bi sancim yok ama bel ağrım çok oluyor. Erken doğum yapmaktan korkuyorum :( yapmayınca da içim rahat etmiyor. Eşim de yardım ediyor başka kimse de yok zaten yardım edecek :( 35 haftalık oldum bugün inşallah bir şey OLMAZ :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
:(:( bzm.de yapilck.dha.yapilmadi.bu hafta snu yapcktk.annemn isi.ckti.esimnde ole bi kayinvaldem.bs onuda tek.cagramam.gorumcemde hamile aramzda 20  gun var. E haftaya dedk.annem.amliyat olck.safra kesesni aldrck kalck.herlde kayinvaldemde biz yaparz uzulme diyo blmiym ya 
(295 puan) tarafından
Valla kimsenin kimseye faydası yok. Yine kendimiz yapıyoruz her şeyi :)
tarafından
Bn cati agrisindan zorla yuruyorm esim yaptrmz haytta supurge tuttutmuyo
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından

Keşke ayrı evim.olsa da her gün temizlesem evimi :kissing::kissing:

(66 puan) tarafından
Amaa valla içimden gelmiyor bu evde temizlik yapmak açık arar gibi arkamda dolanıyor
(169 puan) tarafından
Kız hiç sorma ya Buda aynı Dün canım bişey çekti yapıyorum mutfakta geldi yok o öyle olmaz şunu böyle yap az daha su koy deli etti beni
(66 puan) tarafından
Bende grip oldum çorba yaptım limon sık tim sen buna limonu niye sıkıyon sanane canım.öyle istedi allah alla basa bela bunlar bizde mi böyle oluruz acep
(169 puan) tarafından
Yok kız sanmiyorum oğlum olursa zaten birlikte oturmam ben herkesin kendi evi kendi sorumluluğu olsun
(66 puan) tarafından
İnsanın ilk ayları evliliklerinin ilk seneleri bi daha gelir mi hayatlarını yaşasınlar biz bi evin içinde ayda bir anneme giderim 1 saat başka yok evde hapis gibiyim valla üstüme üstüme geliyor
0 oy
(11 puan) tarafından
Aynen cnm benim 32 haftalik bnde basladim ne yapim tek olunca daha zor 
0 oy
(10,043 puan) tarafından
Niye bu kadar geç başlıyorsun temizliğe anlamıyorum ki. Her hafta yavaş yavaş oda oda temizlik yapsanız belki bu kadar yorulmazsınız. Daha erken benim için ama ben öyle geç zamana bırakmıcam inşallah. Allah yardımcın olsun canım dinlen.
(295 puan) tarafından
Geç de başlamadım aslında ama biraz daha erken başlasam olurmuş gerçekten çok zor oluyor son haftalarda
0 oy
(2,242 puan) tarafından
allah kolaylik versin . valla ben daha 30 oldum simdiden agrilarim var iki haftaya yapabildigim kadar yaparim ilerde bisey yapamam gibi geliyo :( 
(295 puan) tarafından
Aynen canım 33 e kadar çok rahattım şimdi çok zor :)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 142 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
10 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 362 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,874 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 318 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarento (7 puan) tarafından soruldu

410,729 soru

12,358,469 cevap

41,267 kullanıcı

Kategoriler

...